Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 12:56   #2521
RedShine
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Też czekam na paczke z 12go, z informacji z urzedu celnego wynika, że w ogóle nie wleciała do Polski, zaczynam wiec meczyc Zenka
Oj straszna ta dzisiejsza promocja, bo mnie kilka rzeczy kusi, juz naprawde nie wiem co mam brac, bo chcialam tez cos zamowic z tej koncoworocznej:hahah a:
To jakaś czarna seria paczek chyba była...

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
No i z czego się tak cieszy? Nie będę pisać, kto zaczął ten temat

Cytat:
Napisane przez MagKoni Pokaż wiadomość
A ja mimo wszystko skusiłam się na
błyszczyk clarins pink sparkle
tusz heleny
podkład YSL ivory

pozdrawiam i życzę wszystkim udanej zabawy d białego rana
Sama jestem ciekawa jaka będzie data. Z tego co kojarzę, to chyba nikt ich wcześniej nie kupował....

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez sterylna Pokaż wiadomość
Ja mam 7 podkładów pełnowymiarowych i 6 za ciemnych, 1 za jasny i różowy
Plus dziesiątki próbek podkładów mineralnych. Gdyby Golden Fair z EDM nie robił ze mnie po godzinie mandarynki i gdybym znalazła coś hiper-nawilżającego (Borghese ) to miałabym podkład.

Szukam czegoś bladego (jakoś nie lubię tego słowa) very fair
RedShine Parure będzie dobre? Bo od dawna mnie kusi...

Spróbuję http://pl.strawberrynet.com/makeup/b.../79073/#DETAIL

Dodatkowo lecą do mnie upłynnione minerały. Może 2010 będzie lepszy pod względem podkładowym, Wam i sobie tego życzę
To Ty chyba jednak szukasz ekstremalnych bladości. 02 parure jest jasny, ale nie aż tak jak ten puder BB... Ale może wypróbuj, u mnie te podkłady ładnie stapiają z cerą. On świetnie nawilża i do tego cudnie pachnie. Ewentualnie mogłabyś poszukać wśród odcieni dla Azjatek. Na Guerlainowym wątku jest kilka zdjęć.
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora