2009-12-31, 12:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Cytat:
Napisane przez Taszanta
Też czekam na paczke z 12go, z informacji z urzedu celnego wynika, że w ogóle nie wleciała do Polski, zaczynam wiec meczyc Zenka 
Oj straszna ta dzisiejsza promocja, bo mnie kilka rzeczy kusi, juz naprawde nie wiem co mam brac, bo chcialam tez cos zamowic z tej koncoworocznej  :hahah a:
|
To jakaś czarna seria paczek chyba była...
Cytat:
Napisane przez dimiti
|
No i z czego się tak cieszy? Nie będę pisać, kto zaczął ten temat 

Cytat:
Napisane przez MagKoni
A ja mimo wszystko skusiłam się na
błyszczyk clarins pink sparkle
tusz heleny
podkład YSL ivory
pozdrawiam i życzę wszystkim udanej zabawy d białego rana 
|
Sama jestem ciekawa jaka będzie data. Z tego co kojarzę, to chyba nikt ich wcześniej nie kupował....
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------
Cytat:
Napisane przez sterylna
Ja mam 7 podkładów pełnowymiarowych i 6 za ciemnych, 1 za jasny i różowy 
Plus dziesiątki próbek podkładów mineralnych. Gdyby Golden Fair z EDM nie robił ze mnie po godzinie mandarynki i gdybym znalazła coś hiper-nawilżającego (Borghese  ) to miałabym podkład.
Szukam czegoś bladego (jakoś nie lubię tego słowa) very fair 
RedShine Parure będzie dobre? Bo od dawna mnie kusi...
Spróbuję http://pl.strawberrynet.com/makeup/b.../79073/#DETAIL
Dodatkowo lecą do mnie upłynnione minerały. Może 2010 będzie lepszy pod względem podkładowym, Wam i sobie tego życzę 
|
To Ty chyba jednak szukasz ekstremalnych bladości. 02 parure jest jasny, ale nie aż tak jak ten puder BB... Ale może wypróbuj, u mnie te podkłady ładnie stapiają z cerą. On świetnie nawilża i do tego cudnie pachnie. Ewentualnie mogłabyś poszukać wśród odcieni dla Azjatek. Na Guerlainowym wątku jest kilka zdjęć.
|
|
|