Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mężczyźni - postrzeganie kolorów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-04-13, 17:59   #25
lejka
Zakorzenienie

Re: mężczyźni - postrzeganie kolorów- zalamalam sie ;)

O, Orzełek! Jak miło.

orz napisał(a):
> ale przeciez to dla nas facetow chcecie byc piekne a w naszych oczach ta szminka i tak bedzie czerwona, no moze ewentualnie jasna lub ciemna [img]icons/icon10.gif[/img]

SŁUCHAM??? Jeszcze mi wmawiaj, że to dla was chcemy być piękne... Malujemy się same dla siebie, faceci i tak się nie znają, a nam sprawia to przyjemność.

> nie moge jej sobie wyobrazic w pelni ale podejrzewam ze w takim stroju to moglaby sie wybrac ewentualnie na Juvenalia [img]icons/icon12.gif[/img]

Eee tam, mi sie ten opis podoba... Od jutra szukam takiej!!! [img]icons/icon10.gif[/img]

> to mnie zabilo....doszczetnie.... .. zwlaszcza czerwony barolo i zielony pinien [img]icons/icon21.gif[/img] z reszta niebieski inky tez nieglupi [img]icons/icon12.gif[/img]
> a Blekit Cyklad to podejrzewam ze malo kto potrafi porownac z oryginalem :d
> ale to chyba i tak jest nic w porownaniu z wyborem koloru farby do swojego pokoju [img]icons/icon12.gif[/img] ostatnio z kolezanka bylem, istny szok

O, rzeczywiście ciekawe... Muszę ojcu powiedzieć, Buniek, poszukaj jeszcze!!! Aaale w sumie, samochody czasem kupują kobiety, więc... Facetowi nazwa jest obojętna, a na nas to niezły chwyt marketingowy moim skromnym zdaniem.

> ucze sie od mistrzow(mistrzyn) [img]icons/icon12.gif[/img] szkoda tylko ze nie ma mojej ulubionej buzki " :P " ale za to ta jest rewelacyjna ---> [img]icons/icon20.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img]

Hyhyhy, a lubisz pokazywać język? Nie uczyła mamusia, ze to nieładnie? A mi też się [img]icons/icon20.gif[/img] podobało, ale są dwie lepsze: [img]icons/1cmok.gif[/img] i [img]icons/1glaszcze.gif[/img]

Które Ci dedykuję. [img]icons/icon10.gif[/img]

> ps-co to za dyskryminacja przy wchodzeniu? "nie jestes zalogowana" albo "zgubilas haslo?" ???? skandal :P

Ale za to jest "napisał(a)" [img]icons/icon10.gif[/img]
lejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując