Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 14:08   #275
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

a jak juz jestesmy przy wygladzie to....pryszcz mi wykoczol kolo ust, niemalze w kaciu, wycisnelam go i mam bolaca gule, czerwona w dodatku
i tez nie wiem jak sie ubrac bo mialam pomysl, ze tunika leginsy, pasek z cekinow,ale...tunika ma duzy dokelt i nie wiem czy sie nadaje na domowke...chcoaiz raz w niej bylam,aletroche glupio sie czulam;p leginsy maja cekiny...pasek tez;p i troche zbyt strojnie m isie wyadje...

jeszcze chce zalozyc kozaki-szpilki, ktore maja srebrne klamerki to juz calekiem;p

ale z trzeciej strony...w koncu jest sylwek i musz epokazac ewelince z kim zadziera

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

a co do wlosow-mam mnie scinala na chlopaka jak bylam mala, bo mialam "piora"jak to ona mowila.i to moja trauma z dziecinstwa wiec twardo zapuszczam-mam do lopatek jak karolinusienka