|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Cytat:
Napisane przez Priyaa
moja paczka z 13.12 też jeszcze do mnie nie dotarła 
|
A do mnie z 7.12 .
Tam byl prezent dla mojej mamy. Sprobuje reklamowac bo czas wysylki wola o pomste do nieba. Kilka dni temu dopiero SS dostalam.
Cytat:
Napisane przez phdwao
Lale ma problem kupowałam kremik payota ipłaciłam karta przez mbank i w momencie kiedy kliknelam zatwierdź płatność to przekierowałomnie na strone główna.Okazało sie ze kase z konta mi zabrali, ale nie dostali jakby tego zmaówienia, pisałamm do teresy a odpisuje mi zenny, nic nie czai, nie wiem co robic? uwaza ze byla zla płatnosc iutrzymuj ze tego zmowienia nie ma.
|
JAkis blad systemu. Nie pozostaje chyba nic innego jak kliknac i zaplacic jeszcze raz i czekac na zwrot tamtej kasy. Wspolczuje problemow .
Cytat:
Napisane przez RedShine
Jakbym miała Sephorę u siebie to nic nie byłoby mnie w stanie powstrzymać 
I nie zakładaj z góry najgorszego, czasem tru robi miłe niespodzianki jeżeli chodzi o daty 
|
Ja mam kilka Sephor w miescie niestety we Wroclawiu snieg po kolana i nigdzie nie ide.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Chcialam cos polecic w duchu mambowym Uwielbiam zapach zelu z Rossmana dla ksiezniczek. Sprobujcie .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2009-12-31 o 15:49
|