Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sylwester - TŻ i problemy....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 14:23   #148
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Sylwester - TŻ i problemy....

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Opisałaś tylko jedną sytuację w sumie i trudno na podstawie kilku godzin z waszego życia powiedzieć coś konkretnego. No może poza tym, że emocje i pośpiech są jednak złym doradcą.
Czasami lepiej policzyć do 10 zanim się coś zrobi.

(życie w związku to nie tylko picie sobie z dzióbków, to także problemy i kłopoty, mniejsze lub większe)

Ciekawa jestem ile z tych osób, które autorce wątku radziły "już, teraz, natychmiast, od razu go masz rzucić" same by tak zrobiły, jakby to ich TŻet się tak do nich odezwał (może go bolały zęby? może buty go cisnęły? może miał jakiś problem...? no ,ale spox, na wszystko to jest jedno panaceum: rzuć go, to magiczne słówko rozwiązuje wszystkie problemy )

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

I prawidłowo. To Twoje życie.
No i całkowicie tu mogę się podpisać
Gdyby o każdą duperelę ludzie kończyli związek, ludzkość by wymarła

Nieładnie i chamsko się chłopaczyna zachował, ale przyjmuję, że nie jest to norma dla niego Sama święta nie jestem, podejrzewam, że wiele tu wypowiadających się również nie - pierwszy mocniejszy PMS i chciałabym was w akcji zobaczyć

Vision, baw się dzisiaj dobrze, a na olanie związku czas będzie zawsze - jeśli zajdzie taka potrzeba, czego absolutnie ci nie życzę
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując