2009-12-31, 14:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Dzień dobry dziewuszki 
Cytat:
Napisane przez Mustique
ha.. wiem dlaczego siostra przyjechała do domu...  wychodzić za mąż ma zamiar... i przyjechała wybadać teren do oświadczyn jej wiecznego narzeczonego.. 
|

Cytat:
Napisane przez kaska87
si 
|
to dobrze, że dobrze 
Cytat:
Napisane przez elunka88
Wow, myślałam ze tylko ja tak mam. ostatnio w housie chyba z 5 par nosiłam od wieszaków do przymierzalni .... 
|
No dzisiaj w jednym sklepie przymierzyłam chyba z 5 par, a w następnym 7 i co... NIC 
Cytat:
Napisane przez 87_meg
żyje... choć fatalnie,...
najpierw jezdziłam z ojcem bo nigdzie mnie nie chcieli pryjąć POLSKA!
ale udało sie w końcu jak juz nie miałam siły wyjsc z auta, dostałam antybiotyk i jakies leki antybakryjne bo ropa sie zebrała:/
jak to nie pomoze to chirurgiczne usunięcie a tu juz znieczulenie ogóle i inne bajery mam nadzieje ze dozyje do jutra rana bo znów zaczynam puchnąc...  ślinie sie jak dziecko bo wogóle nie umiem przełykac sliny...
musze sie spakowac bo o 8 wyjazd.. jak dam rade
nie chce miec juz całkiem tego sylwestra z dupy 
musze sie wykąpać i dopakować..
a jestem juz tak okrutnie slaba
dziękuje Dziewczynki 
|
To niedobrze, że tak Źle się czujesz. Ale fakt, weź ze sobą jakieś leki na wszelki wypadek i baw sie dobrze 
Cytat:
Napisane przez cobra115
|
No Tobie też szczęśliwego 
Qrcze, szkoda, że Sylwester w pracy, ale faktycznie jakoś tram dziwnie jest z tego co opowiadasz.
Cytat:
Napisane przez bambusiek
U mnie kichoza totalna, a nawet totalna masakra, nie wiem co dalej... 
|
:glaszcze:
Cytat:
Napisane przez karolinusienka
MAMY FOTOGRAFA 
|
super 
Cytat:
Napisane przez T'ai
a u mnie dalej dupa i kłótnie od rana
jeszcze wymyślili jakieś spotkanie o 19 u jakichś znajomych siostry P przez zabawą
jak ja nie lubię czegoś takiego, specjalnie szybciej się szykować 
wszystko mnie wkurza, także idę pograć w Simsy  [/LEFT]
[/CENTER]
|
ehh, dlaczego Tż-ci czasem wpadają na takie debilne pomysły.
|
|
|