2009-12-31, 14:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 - juz czekamy na maluszka:)
Cytat:
Napisane przez evitka21
z TT mam kupione i smoczki i laktator, do którego dołączona jest też butelka, ta w kształcie cyca.
|
laktator mam zamiar kupić ten sam tylko że u innego sprzedawcy gdzie będę mogła odebrać sobie osobiście. Słyszałam o nim dobre opinie, poza tym Zeberka która 3dni temu urodziła już mi zdawała relację z pierwszych prób odciągania mleczka właśnie tym laktatorem i pisze, że jest zadowolona
Co do smoczków - myślę nad tymi -Pure, a Soft i zastanawiam się jaka jest różnica oprócz miękkiej tarczy 
Cytat:
Napisane przez evitka21
Pościel mam taką: (kolor zółta pepitka)
do tego falbanka
|
a masz baldachim do tego czy nie? Podobają mi się właśnie takie porządne grube ochraniacze - ładnie się w realu prezentują ? - przymierzałaś już do łóżeczka?
Cytat:
Napisane przez evitka21
na all kupiłam też:
-podkłady do przewijania (ponoć super się w szpitalu sprawdzają również dla mam na łóżko)
-wanienkę ze stojakiem (trafiła mi się używana w moim mieście za grosze).
|
oo o tych podkładach do przewijania nie słyszałam że możemy i my stosować w szpitalu - dobry patent 
Co do wanienki, kurcze wściekła jestem bo wczoraj znalazłam stojak używany za połowę ceny z bliskim odbiorem osobistym, już miałam dać "kup teraz" ale komp mi się zawiesił i zanim się ponownie włączył to ja zajęłam się porządkami i umknęło mi to z głowy z samego rana lecę a tu wykupiona grrr teraz muszę czekać na następną okazję
Cytat:
Napisane przez evitka21
Ja na podstawie list internetowych i porad koleżanek stworzyłam własną listę wyprawkową- mogę wkleić w razie co..
|
chętnie podpatrzę co masz na liście 
Cytat:
Napisane przez evitka21
co do spodni na all to polecam takie oto jeansy
(są miękkie i elastyczne), noszę je od początku ciązy niemal.
|
a czy materiał ten dzinsowy wchodzi na brzuch czy są to spodnie bardziej biodrówkowate? szukam właśnie biodrówek z tym golfem w rozsądnej cenie... więc napisz albo wklej zdjątko gdzie się kończy dzins a zaczyna pas ciążowy?
Z góry dziękuję za odp 
Cytat:
Napisane przez aldii
zbedny gadzet, a poza tym po co przyzwyczajac dziecko do czegos, czego bedziesz musiala je pozniej oduczyc.
|
Aldii ja planuję dawać choćby dlatego, żeby z moich cycusiów Dzidzia nie zrobiła sobie smoka czy "uspokajacza" do pociumkania jak to często się zdarza 
Poza tym znam sporo mam, które też nie planowały a potem na szybkiego kupowały 
Z okazji Nadchodzącego Nowego Roku Wszystkim Przyszłym Mamusiom życzę dużo zdrowia, szczęśliwych 9 m-cy ciąży, szybkich porodów, zdrowych Pociech oraz dużo miłości i wzajemnego szacunku w małżeństwie 
Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2009-12-31 o 14:55
|
|
|