2009-12-31, 15:15
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
jeansy Wrangler 29/34 i srebrny kombinezon
NIEAKTUALNE*
*RZECZY POSZŁY NA ALLEGRO 
witam,
wszystkie Wizażanki 
jest to mój pierwszy wątek na ciuszkowym i mam nadzieje że nie ostatni;
na wymianke mam
1.spodnie rurki jeansy firmy WRANGLER orginalne lillington low rise straight leg rozmiar z metki to 29/34 wymienie na rurki w rozmiarze 29/34 chętnie wragler, lee lub inne firówki; wygladają bosko do szpilek, kolor jak na zdjeciu
stan określam na bdb, jedynie guzik jest lekko zmatowiały ale nie widac tego jesli sie nosi pasek nogawki mają lekie przetracia (raczej od prania w pracle niz od chodzenia -widac to na zdjeciu
wymiary:
pas:42cm x 2
biodra:48cmx 2
stan:22
dlugość całkowita:111cm
dł.od kroku:92cm
nosiłam te spodnie przy wzroście 174cm i rozmiarze 40
2.kombinezon MESSAGE rozmiar z metki to M, materiał to cieniutka satyna w kolorze ciemnego srebra/jasny szary- bardzo ciekawy model, kupiłam go dla siebie z myślą o sylwestrze na ebayu jednak okazał sie być dla mnie za maly w biuście, nosze miseczke D i raczej polecam pania z mniejszym biustem, posiada marszczenie na biuscie przez środek biustu leci rządek guzików, jest również mozliwosc zawiazania go na szyji lub schowanie ramiączka; jesli chodzi o dól to jest on luzny (spodnie to typowe pumpy) -paseczka nie wymieniam
w kostkach sa sciagacze, a z tyłu jest wszyta guma dzięki temu kombinezon nie spadnie i swietnie sie dopasuje do figury
stan: NOWY z metkami, kosztował 47euro + wysyłka,także tani nie był, rozmiar 38
ZAPRASZAM
Edytowane przez MAGDA1704
Czas edycji: 2010-01-23 o 21:05
Powód: dodanie wymiarów spodni
|
|
|