Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 14:36   #1496
lain
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Był u fryzjera i mi
taka fryzurke zrobiła ze szok-pierwszy i ostatni raz czesałam się u tej paniKuzynka nie mogła mnie uczesać tylko jej pracownica i w ogóle nie widać, ze ma fryzurkę. No ale już sie nie przejmuje to tylko włosy Na wesele mnie cesać nie będzie więc luz
I jednak na bal idziemy, bo naprawde szkoda było tych biletów Z rodzicam wprawdzie no ale to nic
dlatego boje sie fryzjerow

Cytat:
Napisane przez Nati02 Pokaż wiadomość
Dzięki bardzo Na pewno pewnego dni pooglądam te buciki, ale nurtuje mnie jedno: pełne buty czy sandałki?
ja lubie sandalki, ale uwazam, ze do takiej dlugiej sukni w typie wieczorowym to bardziej pelne pasuja dlatego prawdopodobnie pelne kupie no chyba, ze juz by zywcem nic ciekawego nie bylo

zjedlismy z TZem obiad, polezelismy, a teraz idziemy do kuchni przygotowywac zagrychy a potem sie trzeba odstrzelic, wiec mnie juz tu prawdopodobnie dzis nie bedzie, zatem:

Szczęśliwego Nowego Roku, pięknych ślubów dużo miłości i seksu sukcesów naukowych i zawodowych (a co za tym idzie dużo $ ) i przede wszystkim duuuużo zdrówka, bo to najważniejsze
aaa i udanych sylwestrowych imprezek / posiedzeń z TŻami / kinowych seansów
lain jest offline Zgłoś do moderatora