2009-12-31, 14:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez obca7
Był u fryzjera i mi
taka fryzurke zrobiła ze szok-pierwszy i ostatni raz czesałam się u tej pani  Kuzynka nie mogła mnie uczesać tylko jej pracownica i w ogóle nie widać, ze ma fryzurkę. No ale już sie nie przejmuje to tylko włosy  Na wesele mnie cesać nie będzie więc luz 
I jednak na bal idziemy, bo naprawde szkoda było tych biletów  Z rodzicam wprawdzie no ale to nic 
|
dlatego boje sie fryzjerow 
Cytat:
Napisane przez Nati02
Dzięki bardzo  Na pewno pewnego dni pooglądam te buciki, ale nurtuje mnie jedno: pełne buty czy sandałki?
|
ja lubie sandalki, ale uwazam, ze do takiej dlugiej sukni w typie wieczorowym to bardziej pelne pasuja dlatego prawdopodobnie pelne kupie no chyba, ze juz by zywcem nic ciekawego nie bylo
zjedlismy z TZem obiad, polezelismy, a teraz idziemy do kuchni przygotowywac zagrychy a potem sie trzeba odstrzelic, wiec mnie juz tu prawdopodobnie dzis nie bedzie, zatem:
Szczęśliwego Nowego Roku, pięknych ślubów dużo miłości i seksu sukcesów naukowych i zawodowych (a co za tym idzie dużo $ ) i przede wszystkim duuuużo zdrówka, bo to najważniejsze
aaa i udanych sylwestrowych imprezek / posiedzeń z TŻami / kinowych seansów
|
|
|