Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 14:44   #189
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Dziewczyny zakładam włosy na keratynę już od dłuższego czasu jednak dopiero teraz mam problem. Otóż swędzi mnie skóra głowy przy łączach, dbam o nie, myję codziennie, dobrze wypłukuję szampon i odżywkę. Uczulenia na keratynę tez nie mogę miec- samo w sobie byłoby to absurdem. Ale skąd ten świąd??? Zastanawiam sie czy nie zdjąć tych włosów bo juz nie mam siły...No ręki od głowy oderwać nie mogę
może masz przesuszoną skorę głowy?w sumie zima to nie jest dobry okres dla włosow.suche powietrze,czapki i łupież gotowy.
jesli nic ci się z łączami nie stanie,to nasmaruj sobie oliwką dla dzieci głowę,a potem umyj dwa razy.poproś kogoś z domownikow,aby podrapał ci skore głowy paznokciem i zobaczył,czy się coś nie sypie.
jesli to łupież to tylko nizoral,lub wsmarowywac wodę utlenioną,ktor wysusza stan zapalny i łagodzi podrażnienia.
możesz sprobowac kupić sobie cynk na skorne sprawy.nie mieszanki witamin,ale tylko cynk i jedz migdały.
moze to wyda wam się śmieszne,ale tak moj syn omija trądzik młodzieńczy.pomimo tłustej skory myje twarz wodą utlenioną,łyka cynk i nie ma zandych wypryskow
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora