2009-12-31, 14:55
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: różnica wieku 13 lat w łóżku - seks z trzydziestolatkiem
Cytat:
Napisane przez Ratatuj
Moim zdaniem w wątkach o starszych mężczyznach a jest ich wiele,uwierz mi,tutaj na forum  są odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania
O jakie problemy pytasz???
Jako żona, młodsza o 10 lat od swojego męża,zapewniam Cię,ze sex jest super i teraz i kiedy byłam 20 latką a on już wtedy 30 latkiem.
|
podobne wątki to raczej dylematy moralne nad różnicą wieku lub całkiem luźne pogaduszki trochę na temat, trochę wcale
wiele osób ma różne wątpliwości (żadne konkretne problemy) przed pierwszym seksem po dłuższej przerwie lub wchodząc w nowy związek. pomyślałam, że połączenia tego z różnicą wieku jeszcze nie było 
dziękuję za optymistyczny komentarz 
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------
Cytat:
Napisane przez E.J.
Żadna doświadczona seksualnie osoba nie pytałaby się czym się różni seks z 20-latkiem od seksu z 35-latkiem i jak ma wyglądać sex z facetem no bo przecież nie istnieją reguły, że sex z 20-latkiem ma wyglądać tak a tak a z 35-latkiem tak  już nie mówiąc o tym, że w tym wieku to ja bym nawet na forum się wstydziła o to zapytać 
|
napisałam już jakie jest moje doświadczenie: ani małe ani duże. byłam w dwóch relacjach seksualnych (stałe związki) z dwudziestolatkami. nigdy z mężczyzną starszym.
zastanawiam się, czy duże są różnice w potrzebach "rozgrzewania się" przed stosunkiem, czasu jego trwania itp. oczywiście że to cechy indywidualne każdego człowieka ale chyba po to jest forum żeby z wielu opinii tworzyć "statystykę" 
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------
Cytat:
Napisane przez sine.ira
A jaka ma byc niby roznica  35 latek pierdzi ogniem, czy co....
Wszystko zalezy od konkretnej osoby i wzajemnych potrzeb.
|
to jest to "Zawsze na poziomie" którym reklamuje się dział "seks"?
oczywiste że temperament, potrzeby i możliwości seksualne to cechy osobnicze. ale jednak można ogólnie scharakteryzować zmiany życia seksualnego biegnące z wiekiem.
może ktoś miał podobne doświadczenie i coś go rozczarował, pozytywnie zaskoczyło, zdziwiło, czegoś się nie spodziewał... na takie opinie liczę
Edytowane przez annamarta88
Czas edycji: 2009-12-31 o 14:57
|
|
|