Wątek
:
Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-12-31, 14:52
#
4124
lindsley
Zakorzenienie
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
Napisane przez
BordAna
cześć dziewczynki
Cześć
Widzę, że już wszystkie życzenia poskładałyście a ja dopiero kompa odpaliłam... Coś ostatnio brak mi czasu... ale jeszcze kilka dni...
Życzę Wam wsszystkiego co najlepsze, aby w brzuszku każdej z nas zawitała w tym roku mała kruszynka, lekkich porodów i szczęśliwego macierzyństwa
My dziś idziemy na małą imprezkę do szwagra - brata Tz... Bedziemy w małym 7 osobowym gronie...
Posmęcę jeszcze chwilę, bo wiem już co z remontem i wgl na czym stoję. Nie spodobało mi się to co usłyszałam ale muszę to zaakceptować. Teść jeden pokój (ten z którego korzystał jak tu mieszkał) chce zostawić dla siebie, może go wyremontuje sam i możemy z niego korzystać - jako pokój TV ale on chce mieć możliwość powrotu... Najbardziej mnie wkurza to że liczyłam na miejsce w szafach a tu
Sami się nie mieścimy już w meblach w naszym pokoju bo są niepraktyczne (ale tz nie pozwoliłby ich wymienić bo mimo że stare to bardzo się mu podobają) a co dopiero z dzieckiem
Jest jeszcze pokój siostry Tz i już z nią rozmawiałam że sobie go trochę zagospodarujemy... Zła jestem bo wcześniej teść mówił, że chce mieć mały pokój przez jakiś czas dla siebie...
lindsley
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do lindsley
Znajdź więcej postów lindsley