Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 15:52   #303
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
a ja się martwię że potem będę biegać na ostatnią chwile
zwłaszcza że u mnie rodzice też będą się szykować

ja też nie mam chęci i martwię się o swoje kolana
codziennie bolą i nie ma żadnej poprawy

lecę malować paznokcie
A może trzeba się wytańczyć, to przestaną boleć zartuję, uważaj na siebie
To może faktycznie i ja zacznę się szykować z pół godzinki wcześniej.
W domu będziemy tylko ja i Grzesiek, ale on jak się zacznie pindrzyć, to sie mogę faktycznie nie wyrobić

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
i bedzie dzisiaj ze mna nocowal i jutro tez caly dzien spedzimy razem i jutrzejsza noc tez bo bede u nich nocowac sama tesciowa zaproponowala ale zastrzegla, ze Piotrek bedzie spac na materacu a ja na lozku ehhh[COLOR="Silver"]
żartujesz? U nas kiedyś też tak było (pisałam już o tym) ale w nocy Tz do mnie przyszedł i od tej pory śpimy razem jak coś. Kiedyś teściowa powiedziała, że dopóki się nie zaręczymy oi nie zaplanujemy ślubu to będziemy spć w osobnych pokojach nie wyszło jej

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
to wy macie taki romantico sylwek tylko we dwoje?
my rok temu mieliśmy i stwierdziłam że za młodzi jesteśmy żeby w domu siedzieć
hehe na materacu, troche parodia nie? przecież każdy wie że razem sypiacie więc po co taki cyrk
A mnie się właśnie marzy taki Sylwek w domu, sam na sam...

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
Dobra ja umykam na dżamprezę... bo czeka nas jakieś 2-3 godziny w aucie.. i ....

Niech się spełnią wasze noworoczne życzenia,
te łatwe i te trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po
kroku w nadchodzącym Nowym Roku

dobra, głowa wyschnięta do końca, wyprostowane włosy, poprasowana sterta która narosła, sukienka też, buty wypastowane, zostało się jeszcze zapakować do auta, pojechać do tż i przed wyjściem pomalować

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora