Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 16:11   #306
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
A może trzeba się wytańczyć, to przestaną boleć zartuję, uważaj na siebie
To może faktycznie i ja zacznę się szykować z pół godzinki wcześniej.
W domu będziemy tylko ja i Grzesiek, ale on jak się zacznie pindrzyć, to sie mogę faktycznie nie wyrobić

żartujesz? U nas kiedyś też tak było (pisałam już o tym) ale w nocy Tz do mnie przyszedł i od tej pory śpimy razem jak coś. Kiedyś teściowa powiedziała, że dopóki się nie zaręczymy oi nie zaplanujemy ślubu to będziemy spć w osobnych pokojach nie wyszło jej

A mnie się właśnie marzy taki Sylwek w domu, sam na sam...

dobra, głowa wyschnięta do końca, wyprostowane włosy, poprasowana sterta która narosła, sukienka też, buty wypastowane, zostało się jeszcze zapakować do auta, pojechać do tż i przed wyjściem pomalować
nie nie zartuje ona taka jest...co ludzie powiedza jak sie dowiedza
ale sie zdziwi jak nas zastanie razem hehehe kurde dla mnie tez dziwne, skoro P dzisiaj u mnie nocuje, to chyba samo przez sie wychodzi, ze bedzie spal ze mna, a jutro ma spac na materacu i te nasze wyjazdy...taaa spalismy oddzielnie

ja juz wykapana teraz tylko sie nasmarowac i zakrecic wlosy,ktore i tak mi zaraz oklapna, ale co tam aaa i paznokcie umalowac koniecznie trzeba
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora