2009-12-31, 16:58
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Cytat:
Napisane przez panna_miodowa
kocham was, moje kociaki<3 najlepszego
nie potrafiła opanować gwałtownego bicia serca , kiedy ją dotykał . nie umiała powstrzymać się przed szukaniem go wzrokiem . nie potrafiła usunąć go z myśli . lubiła z nim być , podobało jej się to , jak się przy nim czuła , uwielbiała jego milczenie i jego słowa .
Miałaś tak kiedyś, że musisz iść, gdziekolwiek, powłóczyć się po parku, kiedy nie ma co pić, ale są papierosy, więc palisz jednego za drugim, ze specjalną dedykacją dla kogoś, a później chcesz iść spać, gdziekolwiek, byle nikt Ci nie przeszkadzał. Miałaś tak kiedyś ?
jestem zazdrosna o każdą dziewczynę z którą rozmawiasz. jestem zazdrosna o wszystkie rzeczy którymi zajmujesz się, wtedy gdy nie zajmujesz się mną. wkur.wia mnie każda nie wspólnie spędzona chwila. to obsesja, to choroba, to uzależnienie. jestem chora z miłości.
Wiesz, że pisałam ten list minimum 1000 razy? Pisałam go w myślach, pisałam go na piasku na plaży, pisałam go na najlepszym papierze, jaki można było kupić w Zjednoczonym Królestwie, pisałam go sobie długopisem na udzie. Pisałam go na obwolutach płyt z muzyką Szopena. Pisałam go tyle razy... Nigdy go nie wysłałam.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.82 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia..
|
 :roll eyes: <zakochany> cudo 
Dlatego nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem!
Warto walczyć o miłość.
Wiem, że jest coś co poruszy Twoje serce.
Pozwól mi znów Cię kochać, przytul mnie do serca swojego.
Zgubiłam gdzieś lata, miesiące i dni, zaczynam gubić godziny.
Będę cierpliwa, żeby zobaczyć to, czego kiedyś nie widziałam.
Jeśli istnieje Bóg niech coś wreszcie zrobi, niech na to nie pozwoli.
Szukam rysów Twojej twarzy w każdym spotkanym człowieku.
|
|
|