2009-12-31, 18:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Napisane przez Weronika112
W sumie nie wiem. Chyba lubię o sobie myśleć, że jestem baaardzo porządna, a alko i ja to nieznajomi  . Ale i tak to nie wychodzi.
Zabieram na imprezę 2 bananowce, które mama MUSIAŁA zrobić, no bo jak to iść z pustymi rękoma  . W tamtym roku ja organizowałam Sylwestra u siebie i koleżanka udka przyniosła !!
Ja też w piżamie nadal siedzę i tak myślę, myślę co by tu ze sobą zrobić. Pytam się więc siostry, a ona:
"i tak już nic nie zrobisz. Cały dzień przygotowań by ci nie wystarczył, żeby wyglądać jak człowiek " 
|
A nie jesteś bardzoooo porząądnnaaa?
jaka kochana siostra 
Cytat:
Napisane przez effciaa16
Marta miałam się ogarnąć, ale nadal siedzę w piżamie. Chyba nie bardzo mam ochotę. ;/
włączyłam małemu na chwilę farelkę  myślałam, że ten przedpotopowy sprzęcioch nie działa (wiecie ma się te graty w garażu), a tu nawet nieźle grzało. Tylko nie mogę tego zostawiać jak mnie nie będzie. (niebezp. pożaru)
Marta również życzę szczęśliwego nowego roku, żeby był lepszy od tego;*
|
ja właśnie sie umyłam niesamowite. muszę wlosy wysuszyc jeszcze i paznokcie ogarnąc a mam mało czasu esz, nie chce mi się nic dziś, JEŻU KOCHANY!
no to widzisz, już mu cieplej na pewno ma tam jakies koce zakopie się w nich i mu będzie cieplutko koty zawsze tak grzeją...
Cytat:
Napisane przez parodia
A mój pies chyba 3 czy 4 lata temu dostał zawału od fajerwerków  w każdego sylwestra też się strasznie bał. A ten, który jest teraz wychowywał się przy tamtym i to samo  będzie mi skomlał dzisiaj  najwyżej do wpuszczę do piwnicy...
Bo
Ja się wzięłam za przeglądanie tematów maturalnych. Jakoś teraz wszystkie wydają się ciekawsze, chyba najbardziej coś o Łodzi w literaturze i filmie (wy też macie o miastach, bo u mnie dwa o Łodzi właśnie  ). Jutro sobie jakiś wybiorę 
|
zawału ?! o cholera...
może coś na uspokojenie trzeba tym zwierzakom dawać?
bo 
ja u siebie nie mialam zadnego o Warszawie 
tylko ogólnie, motyw dużego miasta.
wybieraj wybiera i się pochwal
|
|
|