Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 18:07   #973
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Mi idzie, ale mam lenia strasznego
Projekty siedzą w głowie, ale zapału i czasu brak

W tym roku nie baluję, spędzam wieczór w rodzinnym gronie
Że tak powiem, bardzo, bardzo rodzinnym
Rozwiązanie zagadki w moim profilu
Do tej pory się z tym nie wychylałam, bo to było dla mnie bardzo osobiste przeżycie i nie chciałam tego upubliczniać na forum, ale Wam mogę uchylić rąbka tajemnicy
Że tak powiem...w szoku jestem...Gratuluje

Cytat:
Napisane przez paspartu Pokaż wiadomość
za 1,5 godz wychodze a jedyne co zrobiłam to się umyłam i pomalowałam paznokcie roboty ze sobą mam jeszcze na trzy lata... ja zawsze się tak, za przeproszeniem, sram ze wszystkim
szkoda, ze nie bedzie tam konkursu na najgorszy strój to co zamierzam ubrać to śmigam tak w lato po sklepach, tyle tylko ze zamiast tenisówek skarpetki będę miała...
Bez przesady

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
napewno nie najgorszy, ja tez w proszku jeszcze, a najdłuzej to mi się z makijazem zejdzie

Gratuluję ja nawet tych zdjęć wcześniej nie widziałam

ja ide przed 20 wiec jeszcze czas

to są moje 1 białe kozaczki i 1, które naprawdę lubie, niby dsc wysoki obcas, ale jakie wygodne i w ogole mi nie przemakają, ciepło mi w stópki

mi się marzy duzo biżu, ale nie takie sklepowe "dziadostwa" tylko takie wystawne z krzyształkami itp ale mnie na takie nie stac...

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

aaa i szampańkiej zabwy i Szczęsliwego Nowego Roku

Ja już sie prawie pomalowałam, całe szczeście oczy już zrobione to luz, bo ja mam dwie lewe ręce do malowania oczu A wychodze w końcu po 2o i w ogóle to nadal nie wiem gdzie dokładniej ani nawet z kim

Jakbym tu już miala nie zajrzeć to życze Wam mega udanej zabawy i wszystkiego co najlepsze w nowym roku!
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora