2009-12-31, 18:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Mi idzie, ale mam lenia strasznego 
Projekty siedzą w głowie, ale zapału i czasu brak
W tym roku nie baluję, spędzam wieczór w rodzinnym gronie 
Że tak powiem, bardzo, bardzo rodzinnym 
Rozwiązanie zagadki w moim profilu
Do tej pory się z tym nie wychylałam, bo to było dla mnie bardzo osobiste przeżycie i nie chciałam tego upubliczniać na forum, ale Wam mogę uchylić rąbka tajemnicy
|
Że tak powiem...w szoku jestem...Gratuluje
Cytat:
Napisane przez paspartu
za 1,5 godz wychodze a jedyne co zrobiłam to się umyłam i pomalowałam paznokcie  roboty ze sobą mam jeszcze na trzy lata...  ja zawsze się tak, za przeproszeniem, sram ze wszystkim
szkoda, ze nie bedzie tam konkursu na najgorszy strój  to co zamierzam ubrać to śmigam tak w lato po sklepach, tyle tylko ze zamiast tenisówek skarpetki będę miała... 
|
Bez przesady
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa
napewno nie najgorszy, ja tez w proszku jeszcze, a najdłuzej to mi się z makijazem zejdzie
Gratuluję  ja nawet tych zdjęć wcześniej nie widziałam
ja ide przed 20 wiec jeszcze czas
to są moje 1 białe kozaczki i 1, które naprawdę lubie, niby dsc wysoki obcas, ale jakie wygodne i w ogole mi nie przemakają, ciepło mi w stópki
mi się marzy duzo biżu, ale nie takie sklepowe "dziadostwa" tylko takie wystawne z krzyształkami itp  ale mnie na takie nie stac...
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------
aaa i szampańkiej zabwy i Szczęsliwego Nowego Roku 
|
Ja już sie prawie pomalowałam, całe szczeście oczy już zrobione to luz, bo ja mam dwie lewe ręce do malowania oczu A wychodze w końcu po 2o i w ogóle to nadal nie wiem gdzie dokładniej ani nawet z kim
Jakbym tu już miala nie zajrzeć to życze Wam mega udanej zabawy i wszystkiego co najlepsze w nowym roku!
|
|
|