heh ja się oderwałam na 5 minut a ty już 3 strony naspamowałyście
nadrabiam zaległości:
lat 22 ostratni chłopak.. OlaBoga! 5 lat temu

o matko, alem staraaaa
Mojej starości sobie nie wyobrażam. Chciałabym umrzeć przed przejsciem na emeryturę

Albo jeszcze szybciej
Mąż? Dzieci?
Widzę siebie w roli matki i żony, ale jaki facet ze mną wytrzyma? Choleryczka, sfrustrowana, ciągle narzekająca baba - to ja!

,
Jesli już, to chcę być Mamą przez duże M. Nie kobietą, która nakarmi, ubierze, zapewni że będę miała dach nad głową. Chcę być Mamą, która poczyta bajkę na dobranoc, która obudzi rano pocałunkiem w czoło, która po pracy będzie uśmiechnięta, a nie powtarzająca "Jestem zmęczona, daj mi spokój", chcę być mamą nastolatki, która będzie mogła porozmawiać ze mną o wszyskim, która wytłumaczy córce wszystki "kobiece" sprawy, która sprawi ze jej córka nie będzie się wstydziła powiedzieć siostrze że ma okres "bo to wstyd o tym mówić", chcę być Mamą, która będzie sie cieszyć sukcesami dzieci i pocieszać przy porażkach...
To, co wypisałam to wszystkie cechy mojej mamy. Wiem, że sie stara, ale ja nie chce doprowadzić do sytuacji, że córka dostaje 4 w szkole i wraca do domu z płaczem, bo mama będzie krzyczec "Czemu nie 5?"