Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tegoroczny Sylwester - która z Was nigdzie się nie wybiera?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 22:08   #4013
Czarnulka19
Zadomowienie

Dot.: Tegoroczny Sylwester - która z Was nigdzie się nie wybiera?

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
oj ale biedny się widać boi tych wystrzałów. Ale niech sobie siedzi w tej szafie spokojnie

Ja mam w domu rodzinnym takiego psa co ma w nosie fajerwerki i śpi sobie w najlepsze
Najlepsze było dzisiaj Zostałam sama w domu ,gdyz moi rodzice wyszli do sąsiadów. Byłam przekonana ,że mój pies jak zwykle zresztą wyleguje się na łóżku pod kocem .No i podchodzę ściągam koc , a tu go nie ma idę do pokoju , jednego .. drugiego .. trzeciego .. W końcu do łazienki , do kuchni a tu dalej nic,nie ma go! Myślę sobie rozpłynął się , czy co Dla upewnienia sprawdziłam za łóżkiem i nic.
Od razu nasunęła mi się myśl ,że może drzwi wejściowe były niedomknięte i wyleciał na klatkę schodową , albo co gorsza na dwór .. no i szukaj wiatru w polu hahah Nie muszę chyba mówić jaka byłam wystraszona ... Już miałam zamiar się ubierać i wyjść go szukać na dworzu ,ale wpadła mi pewna myśl do głowy , a mianowicie ,żeby wygłosić jedyne hasło na które reaguje ,choćby się waliło , paliło zawsze usłyszy
Zatem wykorzystałam ten patencik i krzyczę "Chodź na dwor "
A ten wychodzi z szafy Niezly numer mi wywinał

Edytowane przez Czarnulka19
Czas edycji: 2009-12-31 o 22:10
Czarnulka19 jest offline Zgłoś do moderatora