Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-01, 09:54   #1045
BeaS
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Witajcie.
Wstawać, Skacowane Żbiki!

Wróciłam mega zmęczona o 3.30. Zimno cholernie, gardło mnie bolało, nogi, głowa, a musiałam autem wracać 15 km, więc wróciłam wcześniej.
Ale się wytańczyłam.

Dziewczyny, ale się wczoraj naprzeklinałam. Wiecie kto był na tym sylwestrze? P.! ale nie rozmawiałam z nim, robiłam mu na złość trochę. I jak się łatwo domyślić upił się i stłukł kieliszek. Słodko.

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Takie zasady - żadnego seksu przed ślubem i już. Nie ma zmiłuj.

Mówiłaś wcześniej, że tak się zachowywali z obawy przed wpadką, a nie z powodów religijno-moralnych.

Ale - czy oni muszą wiedzieć co robicie?

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
o której poszłaś ?
o 3. Już kawy ani herbaty nie piłam. xD

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Ale dzień dzisiaj mam
Wstałam po 6 żeby odwieśc mamę do pracy bo samochodu potrzebowałam. Potem pojechałam do koleżanki kanapki robic. Kupiłyśmy 10 bochenków chleba i do tego resztę składników. Po pokrojeniu połowy okazało się że szynka się skończyła i trzeba było jechac po więcej, a to była masakra Miasto nie odśnieżone, samochodów już więcej chyba na ulice wyjechac nie mogło:/ A najlepsze jest to że szynkę dostałyśmy w 12 (!) sklepie No ale ok, kanapki są przynajmniej
Też byłam wczoraj na mieście. Zajechałam do bierdronki po normalne zakupy i wiecie, że stały puste kartony po czipsach? Wszystkie wykupione.

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
W tamtym roku ja organizowałam Sylwestra u siebie i koleżanka udka przyniosła !!

Ja też w piżamie nadal siedzę i tak myślę, myślę co by tu ze sobą zrobić. Pytam się więc siostry, a ona:
"i tak już nic nie zrobisz. Cały dzień przygotowań by ci nie wystarczył, żeby wyglądać jak człowiek "
Haha. Jadł ktoś?

Kochana

Cytat:
Napisane przez estrella18 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Mnie również czeka maturka w maju..... Zdaje polski PP,angielskiPP,majzePP i wos-nad poziomem sie jeszcze zastanawiam.
Nie czytałam wszystkich Waszych postów,więc powiedzcie mi Dużo sie już uczycie???
Bo ja powiem szczerze zawsze obiecuje sobie,że poświęce na nauke do matury tak 2godz. dzienne,ale jakoś nie zawsze mi sie to udaje
Z nauka nie ma kłoptów,bo moje ocenki są niezłe ale jednak trzeba się przyłożyć już......
Hej, hej.
Do tej pory tak o. Teraz zacznę ostre przygotowania.

Cytat:
Napisane przez psiiikuska Pokaż wiadomość
o 22 wróciłam z nieudanej domówki..
d.upa. idę spać.
ojej.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora