Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-01, 11:17   #1046
star15
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cześć Sylwestrątka! ;*

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Witajcie.
Wstawać, Skacowane Żbiki!

Wróciłam mega zmęczona o 3.30. Zimno cholernie, gardło mnie bolało, nogi, głowa, a musiałam autem wracać 15 km, więc wróciłam wcześniej.
Ale się wytańczyłam.
Oj tam od razu skacowane Ja tam się czuję całkiem nieźle.

Zabawowiczka.

Cytat:
Dziewczyny, ale się wczoraj naprzeklinałam. Wiecie kto był na tym sylwestrze? P.! ale nie rozmawiałam z nim, robiłam mu na złość trochę. I jak się łatwo domyślić upił się i stłukł kieliszek. Słodko.
Dobrze myślę, że P. to Twój eks?

Cytat:
Mówiłaś wcześniej, że tak się zachowywali z obawy przed wpadką, a nie z powodów religijno-moralnych.

Ale - czy oni muszą wiedzieć co robicie?
Z obawy przed wpadką, a co za tym idzie- żadnego seksu przed ślubem, bo jak ciąża, to i ślub trzeba będzie brać ze względu na to dziecko, żeby nie było nieślubne, itp. Zresztą ja z nimi nie rozmawiałam, wnioskuję tylko z tego co mi TŻ mówił.

No niby nie muszą, ale jak mają nie wiedzieć, gdy nam wchodzą do pokoju bez zapowiedzi albo krzywią się na wieść o jakimkolwiek wyjeździe dłuższym niż 1 dzień? Kontrolują to, mimo naszej woli.

Byliśmy na St.Rynku o północy, ale hałas był. Taksówkarze tylko jacyś tacy nierozmowni w tego Sylwka. Nie poszliśmy ostatecznie na tamtą domówkę.
Sylwester jak Sylwester, mógł być lepszy, mógł być gorszy.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora