2010-01-01, 11:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cześć Sylwestrątka! ;*
Cytat:
Napisane przez BeaS
Witajcie. 
Wstawać, Skacowane Żbiki!
Wróciłam mega zmęczona o 3.30. Zimno cholernie, gardło mnie bolało, nogi, głowa, a musiałam autem wracać 15 km, więc wróciłam wcześniej.
Ale się wytańczyłam. 
|
Oj tam od razu skacowane Ja tam się czuję całkiem nieźle. 
Zabawowiczka. 
Cytat:
Napisane przez BeaS
Dziewczyny, ale się wczoraj naprzeklinałam.  Wiecie kto był na tym sylwestrze? P.!  ale nie rozmawiałam z nim, robiłam mu na złość trochę.  I jak się łatwo domyślić upił się i stłukł kieliszek. Słodko. ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Dobrze myślę, że P. to Twój eks?
Cytat:
Napisane przez BeaS
Mówiłaś wcześniej, że tak się zachowywali z obawy przed wpadką, a nie z powodów religijno-moralnych.
Ale - czy oni muszą wiedzieć co robicie? 
|
Z obawy przed wpadką, a co za tym idzie- żadnego seksu przed ślubem, bo jak ciąża, to i ślub trzeba będzie brać ze względu na to dziecko, żeby nie było nieślubne, itp. Zresztą ja z nimi nie rozmawiałam, wnioskuję tylko z tego co mi TŻ mówił.
No niby nie muszą, ale jak mają nie wiedzieć, gdy nam wchodzą do pokoju bez zapowiedzi albo krzywią się na wieść o jakimkolwiek wyjeździe dłuższym niż 1 dzień? Kontrolują to, mimo naszej woli.
Byliśmy na St.Rynku o północy, ale hałas był. Taksówkarze tylko jacyś tacy nierozmowni w tego Sylwka. Nie poszliśmy ostatecznie na tamtą domówkę.
Sylwester jak Sylwester, mógł być lepszy, mógł być gorszy.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."
Studentka 
|
|
|