2010-01-01, 14:00
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
C-tru Romance, Very irresistible sensual, wosk weet, rurki 28/34, torba treningowa:)
witam,
desperacko i namiętnie poszukuje
- zapachu C-THRU Romance (prawdopodonie już nie produkowany)
- podkład w spray diora DIORSKIN AIRFLASH kolor 202 cameo lub 300 medium beige moga byc uzywane miniaturki próbki kazda ilosc mile widziana lub inne podkłady diora
-jasnych topów r.38/40
-torby treningowej małej takiej idealnej na fitness zeby zmiescił sie strój, buty i woda
-firmowych rurek w rozmiarze 28/34 lub 29/34(raczej jeans, lub czarne)
-butów 39 (desperacko poszukuje reeboków easytone)-chętnie używane
-czegoś z cekinami (raczej dodatki typu pasek opaska torebka)
-cieniutkich rozpinanych sweterków i kardiganów
-miękkich grubych(choć niekoniecznie) kredek do oczu(grafit, czarny,brąz -raczej ciemne kolory)-chętnie kredki Sephory lub wysuwane z Avonu
- podkładu clinique even better (moze byc próbka odlewka -niekoniecznie nowy),generalnie na spróbowanie w odcieniach ciepłego beżu
-cieni do oczu koniecznie perłowych (kolorki pudrowy róż, pudrowy łosoś, beże) i grafit-chętnie Bourjois,Pupa...
-wypiekane cienie pupa pastele
-wypiekany puder brązujący pupa
-balsamu neutrogena do skóry suchej
-korektorów (zielony na naczynka)
-wszystko co ma koronki lub jest koronkowe
-bielizna (najchętniej kolorowa i z koronkami) góra 75 D, dół 38 ewentualnie 40
- baza pod makijaz i baza pod cienie(Sephora, soraya,pupa...)
-perfum i miniaturek
(zapachy Addict Diora,Midnight Poison Diora, MP Elixir, Amour Kenzo, Idylle Guerlain, Alien Muglera, Indian Holi Kenzo, Sweet Paradise Morgana, Violette Angel Muglera, Innocent Muglera, próbek/odlewek Peony Angel, i pozostałe stars of mugler, givenchy very irresistible sensual, guerlain AA praktycznie wszytskie .......to tyle co mi przychodzi teraz do głowy,bede edytowac jak sobie coś przypomne)
-szminki w odcieniu landrynkowym, cukierkowym
-paski wybielające zęby blend-a-med
-wosk w plastrach weet
-coś co wpadnie mi w oko, i uznam że jest mi potrzebne-wyjdzie w prani
NAWET JEŚLI NIC NIE ZNAJDUJESZ W MOIM WĄTKU TO NAPISZ JESTEM W STANIE ODDAĆ WIELE ZA WISH'E
Edytowane przez MAGDA1704
Czas edycji: 2010-01-23 o 15:44
|
|
|