2010-01-01, 15:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
Napisane przez teofano86
wykluczone 
|
i bardzo się cieszę  
Cytat:
Napisane przez teofano86
ja tak samo... w ogóle macie tak, że Wasi znajomi (przynajmniej część) Was nudzą? Ja ostatnio to zauważyłam (oni też) że to co wymyślą mi się nie podoba i z nimi nie idę/ nie jadę / nie robię tego. Wole poczyta, posłuchać muzyki, albo chociażby pospacerować z moim... a oni się oburzają... albo ostatnio chcieli mnie wyciągnąć na komedię romantyczną, a ja nie lubię takich filmów, a oni że jestem dziwna  dlaczego dziwna? że szkoda mi 20 zł na film o niczym?
albo w wakacje pracowałam i nie miałam wolnego (był bardzo gorący okres i pani dyrektor poprosiła mnie żebym pomogła), no i wielka obraza majestatu bo nie pojechałam z nimi w góry. No ale jakoś wole sobie popracować i mieć coś do wpisania do CV niż jeździć i pić....
Przed chwilą dzwonił do mnie znajomy i zaprosił mnie na ferie zimowe  (bo nie ma z kim jechać  ) heheh... a ja jak zwykle NIE ehhh 
|
Też czasami rezygnuję z różnych wypadów na rzecz dobrej książki I również nie znoszę komedii romantycznych Ważne, żeby robić to na co masz ochotę i co uważasz za ważniejsze w danej chwili a nie co sobie inni myślą 
No takie ferie Oj Ty niedobra kobieto jak mogłaś powiedzieć nie 
|
|