Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Ciuchy, buty, biżuteria i kosmetyki
Tylko przesyłki rejestrowane!!!!
Odpisuj u mnie, a ja odpiszę u Ciebie
Ostatnio straciłam sporo na wadze, wymieniam ciuszki głownie w rozm. L, niektórymi nawet nie zdążyłam się nacieszyć i ponosić..
Szukam:
biżuteria najchętniej pozłacana,
ciuchy rozmiar S-M
buty 39-40, stopa 25,5cm
różne dodatki
mogę wymienić 1 rzecz na kilka i odwrotnie, również np. ciuchy na kosmetyki (i odwrotnie )
Ciuchy:
1. Dżinsy, rurki, rozmiar L (40), bezfirmowe, rozciągliwe z lycrą, mało noszone, w bardzo dobrym stanie, szerokość w pasie obniżonym 43cm, długość nogawki od kroku 85cm, szerokość w udzie przy kroku 27 cm,
2. Rurki Terranova brązowe, rozm. L, założone dosłownie 2 razy, trochę się rozciągają, pas obniżony 44cm, długość nogawki od kroku ok 90cm, szerokość w udzie przy kroku 28 cm,
3. Spodnie w paseczki George, mniejsze, rozmiar 10 (38), zdjęcie w 2 poście,
4. Czarna kurtka/grzybek, albo żakiet Select, rozm. 12 (40), krótka, rękawy 3/4, zdjęcie rozjaśnione,
5. Koszula z bufiastymi rękawami, w paseczki, New look rozm. 10 (38), rozciągliwa, ma szlufki na pasek wymienione
6. biała koszula Orsay, zapinana na zamek z boku, zakładana przez głowę, brak rozmiaru, moim zdaniem duże M-L, rękaw 3/4,
7. bluzeczka w kropki A wear, cytrynowa, rozm. 12 (40), z boku zapinana na zamek, zakładana przez głowę,
8. bluzka, narzutka Rave, rozm. L, wymiary uniwersalne, ona jest wiązana w pasie, całkowita długość rękawa od pachy ok. 56cm, długość bluzki ok. 50cm, szerokość przy max związaniu ok. 45cm
9. polar Old Navy, żółty z szarym, rozm. z metki XL, moim zdaniem L,
10. Brązowa spódnica H&M LOGG, rozm. 40, pas (obniżony) 41cm, długość 59cm, biodra około 50cm
Buty:
1. Trampki Faith, rozm. 39 (6), idealne na stopę 25cm-25,5cm, długość wkładki wewnętrznej 25,5cm,
2. Musztardowe peep/open toe, bardzo popularne na allegro. Rozmiar z buta to 40, ale jest to 39, długość wkładki w najdłuższym miejscu 25cm, wysokość obcasa 8 cm, buty są NOWE, tylko mierzone, niestety opis aukcji był nieprecyzyjny i kupiłam za małe, nad czym ogromnie ubolewam.. wymienione
3. klapki PEPE JEANS na koturnie, z miękką wkładką w okolicy podbicia stopy, widać na zdjęciu, rozmiar 40, długość wkładki w najdłuższym miejscu 2cm, ale będą najlepsze na stopę 26cm, obcas 9,5 cm, używane bardzo mało, stan bardzo dobry,
Biżuteria:
1. komplet brązowy, kolczyki i korale,
2. komplet turkusowy, kolczyki, wisiorek, bransoletka,
3. bransoletka i pierścionek z cyrkoniami,
4. kolczyki, posrebrzane koła,
Kosmetyki i dodatki:
1. Lakiery:
- Hean mega colour, ciemny fiolet, nr 426, 1 raz użyty wymienione
- Essence pure beauty, 01 naked truth, 8ml, użyty 2 razy wymienione
- Eveline Colour Show, seria chocolate, kolor hot chocolate, 10ml, 2 razy użyty
- Sally Hansen Diamond Strength, 13ml, kolor Brushed, stare złoto, 13ml, użyty 2 razy
- Bell fashion Colour, kolor 301, ciemna perłowa zieleń, 11 g/r, użyty 1 raz wymienione
2. korektor Rimmel Recover, najjaśniejszy odcień, prawie nowy, użyty około 3 razy, wymienione
3. puder AvonCynthia Rowley, personal match, zużycie minimalne, pudełko lekko uszkodzone, ale się zamyka,
4. dwa cienie Sensique, praktycznie nowe, tylko testowane, wymienione
5. My secret cienie z limitowanej serii GOLD, mało używane, wymienione
6. Garnier samoopalacz do jasnej karnacji, zostało ok. 90%, ale ma problemy ze sprayem, czasami nie chce pompować, dla kogoś kto lubi stosować samoopalacze nie powinien to być problem, u mnie stoi nieużywany, ważny 04.2010 wymienione
7. Nafta kosmetyczna z biopierwiastkami Anna, ważny 08.2010
8. błyszczyk Pierre Rene, beżowy, z serii kolagenowej, powiększającej usta, użyty 2 razy, niestety nie mój kolor,
9. różowa apaszka, gratis z Yves Rocher, nie odpakowana, nie mój kolor
Edytowane przez erzebet
Czas edycji: 2010-01-08 o 21:04
|