Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sylwestrowy Dymek - mineralny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-02, 10:29   #1
Basia8212
Wtajemniczenie

Sylwestrowy Dymek - mineralny

Witam Was Kochane po długiej przerwie i po raz pierwszy w Nowym 2010 roku.Chciałam pokazac wam mój makijaż sylwestrowy,nic szczególnego,makijaż prosty w wykonaniu bo miałam bardzo mało czasu na jego wykonanie,malowałam też kuzynkę na sylwestra i wszystko w pośpiechuMało zdjęc bo aparat padł i jeszcze do tego nie przebrana w fioletową bluzeczkę, którą miałam na sobie tego wieczoruLampa zrobiła swoje,makijaż był intensywniejszy i modelowanie buzi mało widac a byłoPrzy okazji życzęWam Wszystkiego dobrego w Nowym Roku,szczęscia,zdrowia i pomyślności oraz spełnienia marzeń i postanowień noworocznych

Lista kosmetyków;
Twarz: silica Coastal scents,puder mineralny EDM,kaolin EDM,róż Waffel Cone i Pink Ribbon EDM,rozświetlacz EDM
Oczy: baza pod cienie Meuk up Factory,cienie Aromaleigh na górnej stillinhollywood i na dolnej oceanrain,biały cień Joko,brokat sypki bez nazwy przyklejony na żelu do powiek ze świetlikiem Flos Leku,sztuczne rzęsy,tusz do rzęs Rimmel Mousse,kredka do brwi Amuse i kredka czarna bez nazwy
Usta: Błyszczyk Virtual
Chyba wszystko,pozdrawiam serdecznie

Edytowane przez Basia8212
Czas edycji: 2010-01-02 o 14:46 Powód: poprawa nazwy
Basia8212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując