2010-01-02, 12:45
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Brak seksu w związku..
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Co do pytania o zmianę metody anty to przerzuciliśmy się na prezerwatywy, żebym mogła przez kilka miesięcy odpocząć od tabletek, zrobić wszystkie badania..
Cytat:
Napisane przez CytrynowaPannica
A może Twój Tż chce Ci pokazać, że potrafi okazać uczucia w inny sposób niż seksem?
Zachodzę w głowę... tak się zastanawiam, co chciał Ci powiedzieć przez to, że za mało się starasz? ;|
A gdzie On w tym wszystkim?
|
Ale ja wiem, że umie. Pokazuje mi to na każdym kroku troszcząc się o mnie, spełniając moje marzenia, dbając o dom.
Jak kilka razy pod rząd mnie odtrącał, przestałam się starać zainteresować go mną i wówczas powiedział mi, że chciałby żebym znowu była bardziej spontaniczna i bardziej starała.. Tyle, że nie rozumiał, że przestałam właśnie dlatego, że mnie odtrącał a chyba nie muszę pisać, że dla kobiety to nie jest miłe uczucie..
Cytat:
Napisane przez nicka01
Oj można można. Pewnie nawet w domu myśli o pracy. Bądź wyrozumiała !
Jeżeli go kochasz, to miesiąć przerwy, to chyba nie wieczność?
|
Staram się być. Owszem miesiąc to nie wieczność, ale nie chciałabym, żeby za tym pierwszym (który mamy za sobą), przyszedł drugi, trzeci i kolejny a do związku wdała się rutyna i zamiast namiętności zostało już tylko przywiązanie..
|
|
|