Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak seksu w związku..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-02, 12:45   #6
coco90
Przyczajenie

Dot.: Brak seksu w związku..

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Co do pytania o zmianę metody anty to przerzuciliśmy się na prezerwatywy, żebym mogła przez kilka miesięcy odpocząć od tabletek, zrobić wszystkie badania..

Cytat:
Napisane przez CytrynowaPannica Pokaż wiadomość
A może Twój Tż chce Ci pokazać, że potrafi okazać uczucia w inny sposób niż seksem?

Zachodzę w głowę... tak się zastanawiam, co chciał Ci powiedzieć przez to, że za mało się starasz? ;|
A gdzie On w tym wszystkim?
Ale ja wiem, że umie. Pokazuje mi to na każdym kroku troszcząc się o mnie, spełniając moje marzenia, dbając o dom.

Jak kilka razy pod rząd mnie odtrącał, przestałam się starać zainteresować go mną i wówczas powiedział mi, że chciałby żebym znowu była bardziej spontaniczna i bardziej starała.. Tyle, że nie rozumiał, że przestałam właśnie dlatego, że mnie odtrącał a chyba nie muszę pisać, że dla kobiety to nie jest miłe uczucie..

Cytat:
Napisane przez nicka01 Pokaż wiadomość
Oj można można. Pewnie nawet w domu myśli o pracy. Bądź wyrozumiała !

Jeżeli go kochasz, to miesiąć przerwy, to chyba nie wieczność?
Staram się być. Owszem miesiąc to nie wieczność, ale nie chciałabym, żeby za tym pierwszym (który mamy za sobą), przyszedł drugi, trzeci i kolejny a do związku wdała się rutyna i zamiast namiętności zostało już tylko przywiązanie..
coco90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując