2010-01-02, 13:51
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Loty- między jutrem a wspomnieniem.
Cytat:
Napisane przez TiScatteroUnaFoto
Opuszcza rolety
Opuszcza pończochy
Zamyka oczy
Podciąga kołdrę.
Puk, puk, To ja, twój chaos. Stęskniłem się za tobą.
Wyrwę z siebie wszystko co zalega mi w środku.
Wyskrobię. I zacznę znów.
Od początku.
|
Ej, boska jesteś!
Zabieram.
Cytat:
Napisane przez Guziki xD
dreams_x33 Kamma1507 Magari91 morphine_ nussie _mandarynka, inquiring z innej bajki Mrs Unfabulous CookieCrisp Chocolaaate ellwinga cornels _Panna_Migotka_amozefrytkidotego beMine Ta_ z krainy czekOlady dontgivemename mandragona zakichanakrolewna rebellious Panna Bezczelna Rilen cherriies m4dziar4 ruda wiewiora CookieCrisp Sabiiina snowball panna_miodowa Sharmila xxgroszek07xx - z dnia na dzień kocham coraz bardziej <3 podbiłyście moje serduszko ; *
za jakiś błąd w nicku przepraszam . bo co niektóre pisałam z pamięci <3
i wciąż brak 96LadyPoziomka96
|
Ty podbiłaś moje, kochanie!
Cytat:
Napisane przez modlishque
i znów na siłę częstować Cię Milky Way`em, patrzeć na Twoje usta, telepatycznie zmuszając Cię do pocałowania mnie
przez słomkę pić wygazowaną pepsi i patrzeć sobie w oczy. I widzieć iskierki miłości. Znów tego chcę.
|
Zabieram!
Cytat:
Napisane przez cherry pie
PaulishiaIssuee CookieCrisp grise _mandarynka dontgivemenames panna_miodowa z innej bajki Rilen modlishque absurdalnie rebellious xxxLOLKAxxx beMine ciiri _midnight_ amozefrytkidotego suve hotiie 3martyna3 TiS _Panna_Migotka_ lovers2friends RobCoChcesz Plotkaraa cherriies KaMa2704 Guziki xD Kamma 1507 papegirl Chocolaaate Mrs Unfabulous xxgroszek07xx MamCieGdzies snide1 Tajemnicza Panna keeendy ruda wiewiora
kocham 
|
Ja koooooocham bardziej! <3
Edytowane przez Mrs Unfabulous
Czas edycji: 2010-01-02 o 13:55
|
|
|