Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 8 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-02, 19:25   #541
smile_
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 8 :(

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
smile_: Czyli twój facet nie daje Ci tego czego byś oczekiwała? Odpowiedz sobie na to pytanie.
Nie daje niestety i nie wiem czy juz tak zostanie? Chyba sie ludze ze bedzie lepiej...
Taki metlik panuje w mojej glowie ostatnimi czasy i staram sie uporzadkowac swoje mysli i swoje zycie(narazie z nim...moze sie uda). Ale sa chwile kiedy patrze na niego i mysle, ze to nie ten i ze z kims innym moglabym byc w koncu szczesliwa a tak stoje w miejscu meczac sie...Innym razem znow mysle ze jeszcze odnajdziemy wspolnie szczescie... Caly ten haos jest przez to ze sie zmienil i przestal byc kochany dla mnie - pogubieni jestesmy oboje w tym co sie dzieje miedzy nami...
On mi kiedys powiedzial, ze chcialaby byc dla swojej kobiety najwspanialszy na swiecie, dbac o nia i wogole wszystko o czym marzymy my dziewczyny...i powiedzial ze jesli bedzie wiedzial ze dla mnie juz wiecej nie bedzie mogl taki byc to odejdzie bo nie bedzie sensu sie meczyc ze soba...w tej chwili taki nie jest i nie wiem czy to juz tak zostanie czy sie zmieni...czas pokaze...

I won't go, I won't sleep, I can't breathe until U're resting here with me

I won't leave, I can't hide, I cannot be, until U're resting here with me...

Edytowane przez smile_
Czas edycji: 2010-01-02 o 19:44
smile_ jest offline Zgłoś do moderatora