Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Isa: jesteś maniaczką lakieru Mellow, więc zapytam: jesteś w 100% zadowolona z niego??
Pomalowałam nim paznokcie na sylwestra (w sumei to pierwszy raz miałam go na dłoniach) i kurcze ... nałozyłam 3 warstwy a on nadal nie jest całkiem kryjący - widać różnicę w lakierze na części paznokcia przylegającego do palca a na końcówce Widać taką jakby kreskę odcinającą te 2 częsci paznokcia no i lakier ciut inaczej na nich wygląda 
Powklejałam swoje zbiory kolorówkowe i pielęgnacyjne.
Moje postanowienie: nie kupować żeli, balsamów do ciała i kremów do twarzy, tak na początek przez miesiąc.
Na liście "do zużycia" do końca kwietnia mam 40 kosmetyków - kilka napewno jeszcze dojdzie w trakcie, po prostu obecnie przewiduję wykończenie 40, może być więcej.
Co będę musiała kupić? Lada chwila skończy mi się Lactacyd, więc zamówię sobie płyn z Avonu (prawdopodobnie w K01), w okoicach marca skończy mi się żel pod oczy z Avonu, więc wtedy będę musiała się zaopatrzeć w nowy - zamówię sobie krem z serii Agelss Results lub głęboko nawilżajacy.
Kolejny konieczny zakup to brązowa kredka do oczu - końcówkę przeterminowanej EL wyrzuciłam. W K01 zamówię sobie mineralną Earth.
Czas edycji: 2010-01-02 o 19:48
|