Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sesja?! Nie, dziękuję, czyli Maturzyścia '09 w styczniu i nie tylko cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-02, 20:14   #113
anlejka
Zakorzenienie

Dot.: Sesja?! Nie, dziękuję, czyli Maturzyścia '09 w styczniu i nie tylko cz. XIX

Cytat:
Napisane przez nieznajoma19 Pokaż wiadomość
Ja spróbuję mu jakoś wymontowac ten kołowrotek żeby mnie w nocy nie budził :p tylko w dzien będzie mógł biegać. Wiem okropna jestem...
Nie wiem czy wiesz, ale to się może skończyć obgryzaniem prętów, a to jest dwa razy gorsze niż kołowrotek Zawsze byś mogła dogadać się z współlokatorami i go do łazienki wynosić na noc. Ja swojego wynoszę do wielkiego pokoju i mam spokój
Ballet ano oglądałam Ogólnie jestem anty zwolennikiem przemocy wszędzie, a szczególnie w bajkach, a tu się ciągle bili, no ale tytuł zobowiązuje Co nie zmienia faktu, że poryczeć się poryczałam i podobało mi się okropnie i w ogóle, w ogóle.
Teraz zabrałam się za 'kto nigdy nie żył' i musiałam zrobić przerwę, bo już mam oczy mokre i mogłabym do końca nie dotrzymać. Tak, więc idę po coś do picia, po chusteczki, wracam tu na chwilę i oglądam dalej
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora