Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię same perełki xs-l!!Zara,Bershka,H&M i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-02, 20:22   #1
angela447
Zakorzenienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Wymienię same perełki xs-l!!Zara,Bershka,H&M i inne

Tymczasowo NIEAKTUALNY

Zapraszam

Dokładka!! Śliczna sukienka ala latex r.34/36
Wymieniam się tylko na rzeczy z wish listy!!
Podawajcie wymiary rzeczywiste nie naciągane bardzo prosze!!
Wysyłam ciuszki w piątki ew. w soboty- decyzja nie do podważenia.
Wszystkie ciuszki na 1 stronie
Witam was kochane.Na początek chciałabym powiedzieć,że zakładam nowy wątek z tego powodu iż dużo rzeczy z poprzedniego wymieniłam i zapanował tam wielki bałagan.Nie zostawiłam miejsca na dokładki i w końcu sama się w tym pogubiłamTen postaram się o wiele lepiej zorganizować
Nie robię rezerwacji,zależy mi na szybkich wymiankach więc kto pierwszy ten lepszy.
Ciuszki przed wysyłką piorę i tego samego oczekuję od Ciebie.
Nie odmieniam się więc zastanów się przed wymianą
Ciuchy wysyłam listem Poleconym ,jeśli ustalimy razem to pryiorytetowym i nie życzę sobie wysyłki listem zwykłym..Nie wysyłam pierwsza robimy to razem i wysyłamy sobie fotki skanu nadania
Odpisuj u mnie ja odpiszę u Ciebie nawet gdy nic nie znajdę
Jeśli zamierzasz zrezygnować z wymiany bądz łaskawa mnie o tym poinformować a nie zapadać pod ziemię jak kamfora
Wymienie się tlyko na rzeczy z wish listy jeśli nic nie masz nie pisz.
Szukam:

-Długiej bokserki bez dekoltu czarnej lub białej
-Obcisłych rurek rozmiar 34 ,36 najlepiej ciemne
-czółenek z zakrytymi palcami r.37,sandałek na szpilce rozmiar 36
-Nietoperzy
-sweterków za pupę rozmiar S lub Xs
-ciuchów eleganckich n.p bluzek koszulowych z żabotem lub bez,spódnicy ołówkowej,eleganckiej sukienki
-Kombinezonu jeansowego
-ubrań 'imprezowych' bluzek z odkrytymi plecami,cekinami jakiś mieniących się i którkich sukienek
-spódniczki dżinsowej lub z materiału bombki r.S
-Ładnej biżuteri najlepiej srebrnej,delikatnych bransoletek i łańcuszków
-ubrań dla Tżta najlepiej nowe z metką lub w stanie idealnym t shirty,bluzy,polo itp r.M

Chętnie wymienie swoją garderobę na kosmetyki:
Perfumy:
-Escada island kiss
-Hugo Boss Pure Purple
-Calvin Klein Exctasy
I różne inne
-ciekawych kolorowych lakierów do paznokci
-podładku Astor matteuide nr.003
-kosmetyków do pielęgnacji włosów podczas prostowania,jakiś jedwab n.p lub inne
-kuleczek brązujących
- różu do policzków odcień średni
Wszystkie rzeczy są dokładnie opisane(stan,wymiary) Od Ciebie też tego oczekuje. Jeśli rzeczy,które mi wyślesz nie zgadzają się ze wcześniejszym opisem wystawiam negatyw.Nie proponujcie mi porozciąganych,zmechacony ch, spranych rzeczy oferuje ciuchy w stan bdb i idealnym i takich też szukam!!
Jeśli nie odpowiadają Ci moje zasady nie wymieniaj się ze mną!
Od dziś jestem bardzo wybredna.Jeśli coś mi się spodoba będe prosić o dokładne rzeczywiste wymiary,fotki na osobie będę zadawać dużo pytań itp na to możesz liczyć także z mojej strony.
Ciuchy wystawiam też na innym portalu więc niektóre mogą zniknąć.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------
Dodaję:
-Sukienka czarna ala latex r.34/36/38 ze ściągaczami można regulować długość stan bdb+ za coś fajnego.(ostatnie zdjęcie ,zapożyczone od takina )- nie ma
-Krem do depilacji rąk,pach i okolic bikini Ultradelikatny szpatułkę też gdzieś znajdę zużycie jak na zdjęciu.
-Odżywka bez spłukiwania Mrs.Potters włosy suche i zniszczone z aloesem i kreatyną.Zużycie na foto
nie ma daty
-Różowa bluza Cubus z kapturem stan bdb.Mam ją z wymianki ale na mnie trochę przyduża zdjęcie pożyczone od ~iwcia~
-Długi granatowy long United Colors of Benetton rozmiar S/m
(bez paska) długość:67 cm szerokość między pachami :40 cm stan bdb plama to wina aparatu
-Zółte rurki terranova obszyte białą nitką z metki XXS ale będzie na xs/małe S na mnie bardzo opięte i boję się,żę mi pękną na 4 literach
Na lewej nogawce mała plamka ledwo widoczna myślę,że da się sprać stan bdb.
-Biała bluzka na zdjęciu Zebra rozmiar S rękaw 3/4 ładnie eksponuje biust z tyłu na szyji mała dziurka przy metce prawie nie widoczna długość:54 cm szerokość między pachami: 34 cm
-Prostownica Perfect 230 V płytki ceramiczne rozgrzewa się do 180 stopni regulacja temperatury działa tlyko jedna płytka ale i tak prostuje włosy ja kupiłam sobie drugą
-Krótkie spodenki wycierane ciemne niebieskie.Rozmiar S specjalne przetarcia mają dziurkę specjalna na jednej nogawce zainteresowanym wyśle foto stan bdb
-T shirt House rozmiar S stan bdb-
-Sweterek BEBE rozmiar M ale to S z cekinami zapinany na zatrzaski ma nawet przy metce dodatkowe zatrzaski miałam tylko raz na sobie.Był bardzo drogi i nie wiem czy chcę oddać chyba ,że za coś mega
-Nietoperz Orsay rozmiar S.Nie wiem czy chcę oddać więc za coś co mnie powali Ja nosiłam ją jako sukienkę bo jest dosyć długa stan bdb z tyłu na dole ma tylko dwie maleńkie dziurki ale trzeba się przyjrzeć z boku po jednej stronie marszczona na wysokości biustu ma kamyczki ,które się błyszczą wymiary:
długość:71 cm
szerokość między pachami:38 cm
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Dokładka 2

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Dokładka3

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397

Grudzień

Edytowane przez angela447
Czas edycji: 2010-03-22 o 19:25
angela447 jest offline Zgłoś do moderatora