Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-02, 22:48   #1147
BeaS
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez picnic Pokaż wiadomość
Z Waszych odpowiedzi wynika, że matur z CKE naprawdę nie ma (albo nie będzie w najbliższym czasie). Przepraszam jeśli nie daj Boże zasiałam u kogoś panikę (choć wątpię), teraz tym bardziej muszę w poniedziałek dowiedzieć się co z ta próbną maturą Pozdrawiam!
Panikę? To niemożliwe.
Ja jestem uosobieniem spokoju.

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
może masz tasiemca ? a tak serio to po prostu taką masz zapewne przemianę materii, ale mogłabyś iść zbadać swoją krew, to może anemia? jesteś blada?
po mojej znajomej, która ma anemie nic nie było widać, że była w 5 miesiącu ciąży w ogóle brzuszka nie miała, teraz jest chyba w 7 i troszkę jej urósł. ona taka chudzinka jest, biała jak ściana, teraz przynajmniej jej piersi urosły
ostatnio pisałam, że podejrzewam, że ja mam tasiemca,bo ciągle jem i nic.
anemii nie mam na pewno, całe szczęście
Blada jestem od urodzenia, bardzo blada.
Ogólnie miałam problem ze schudnięciem, za to z przytyciem - zaskakująco nie.
A teraz? Nie wiem. Stres? (ja się niczym nie stresuję, mam zazwyczaj wszystko głęboko) Przemiana materii? (zazwyczaj nie ma szaleńczego tempa).

Cytat:
Napisane przez psiiikuska Pokaż wiadomość
CKE przesyła każdej szkole matury w formie elektronicznej, a to czy szkoła wydrukuje arkusze i przeprowadzi maturę, to już nie ich sprawa. szkoły mogą przeprowadzić matury, ale jeśli je sobie same wydrukują.
rozumita ?
A jakby szkoła wydrukowała to kto sprawdza arkusze?

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora