Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-02, 22:56   #4209
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Dziękuję wszystkim za życzenia

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dziewczynki, Wy mi tu o ślubie w 2011, a to przecież już tuż tuż! Nie ma szans, żebyśmy się wyrobili nieeee, nie wydaje mi się w ogóle. I tak ten 2012 jest już dość blisko...
E tam nie ma szans, ja też najpierw chciałam 2012, a teraz już wolę 2011
Jak TŻ się pospieszy oczywiście

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

Ale razem spędzimy poniedziałek, zaproponował (sam z siebie!!!!!!!! ) kino zobaczymy jak z finansami w razie czego spacerkiem i grzańcem w łóżeczku też nie pogardzę
No, jestem pod wrażeniem i bardzo mnie cieszy przemiana Twojego TŻta

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Jak mi miło, że jako jedyna z obecnych zauważyłaś moją obecność a jak było, super, lepszego sylwestra do tej pory nie miałam
Fajnie, że jesteś zadowolona i dobrze, że z TŻtem już ok

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
hawwa, spoznione, najlepsze zyczenia typuje Cię jako jedna z kolejnych zareczonych

aha, i moje typy :
- medleine
-katarakta
-justynka
-hawwa
-karmelek

:-D
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
I crozee

To są pewniaki.
Nie wiem skąd mnie kopnął taki zaszczyt Zbliża się nam 5. rocznica, ale ja nic nie przewiduję, gadaliśmy sobie o ślubie, ale zaręczyny to jeeeeszcze.

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
ej, mojemu TZtowi sie pomylilo, ile ma lat! aahahahaha! powiedzial, ze przeciez on juz 26 lat bedzie mial teraz, a bedzie mial 24 co za głąb :P
Dobry jest

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Mama mnie pocieszała w kwestii wesela vs. zaręczyn siostry TŻa. Mama! na dodatek przeżyłam szok, bo gdy powiedziałam o 2012, to powiedziała, że... to przecież za długo, że powinno być wcześniej! ach, ci dzisiejsi rodzice...
Mnie też Tata zaskoczył, jak powiedziałam, że chciałabym ślub, jak jeszcze będę na studiach Stwierdził, że to ja będę decydować, a spodziewałam się sprzeciwu

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora