2010-01-02, 22:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Dziękuję wszystkim za życzenia 
Cytat:
Napisane przez justyna_dt
Dziewczynki, Wy mi tu o ślubie w 2011, a to przecież już tuż tuż!  Nie ma szans, żebyśmy się wyrobili  nieeee, nie wydaje mi się w ogóle. I tak ten 2012 jest już dość blisko...
|
E tam nie ma szans, ja też najpierw chciałam 2012, a teraz już wolę 2011
Jak TŻ się pospieszy oczywiście 
Cytat:
Napisane przez *Insane
Ale razem spędzimy poniedziałek, zaproponował (sam z siebie!!!!!!!!  ) kino  zobaczymy jak z finansami  w razie czego spacerkiem i grzańcem w łóżeczku też nie pogardzę 
|
No, jestem pod wrażeniem i bardzo mnie cieszy przemiana Twojego TŻta 
Cytat:
Napisane przez Claris
Jak mi miło, że jako jedyna z obecnych zauważyłaś moją obecność  a jak było, super, lepszego sylwestra do tej pory nie miałam 
|
Fajnie, że jesteś zadowolona i dobrze, że z TŻtem już ok 
Cytat:
Napisane przez crozee
hawwa, spoznione, najlepsze zyczenia  typuje Cię jako jedna z kolejnych zareczonych
aha, i moje typy  :
- medleine
-katarakta
-justynka
-hawwa
-karmelek
:-D
|
Cytat:
Napisane przez Antii89
I crozee
To są pewniaki. 
|
Nie wiem skąd mnie kopnął taki zaszczyt Zbliża się nam 5. rocznica, ale ja nic nie przewiduję, gadaliśmy sobie o ślubie, ale zaręczyny to jeeeeszcze.
Cytat:
Napisane przez P-o-n-y
ej, mojemu TZtowi sie pomylilo, ile ma lat!  aahahahaha! powiedzial, ze przeciez on juz 26 lat bedzie mial teraz, a bedzie mial 24  co za głąb :P
|
Dobry jest 
Cytat:
Napisane przez justyna_dt
Mama mnie pocieszała w kwestii wesela vs. zaręczyn siostry TŻa. Mama!  na dodatek przeżyłam szok, bo gdy powiedziałam o 2012, to powiedziała, że... to przecież za długo, że powinno być wcześniej!  ach, ci dzisiejsi rodzice... 
|
Mnie też Tata zaskoczył, jak powiedziałam, że chciałabym ślub, jak jeszcze będę na studiach Stwierdził, że to ja będę decydować, a spodziewałam się sprzeciwu
|
|