Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 00:03   #2247
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Aniap. gdzie ta Twoja lista jest... moge ja prosić raz jeszcze???

PoP JA PREMUMERUJE OD ROKU M jak Mama] i jest świetny artukuł jak karmić wcześniaka.. wogóle mnóstwo przydatnych artykułów.. POLECAM.. całą od deski do deski przeczytałam!
Madzia - ja nie wiem gdzie była znaczy na której stronie może któraś dziewczyna ma i podeśle . To nie tylko moja bo tam kilka poprawek było. Ja ta gazete czytałam w ciąży z Szymkiem ale potem jakoś przestałam . Teraz czytam ksiązkę " drugi i trzeci rok życia dziecka" .

Pop - x-lander XA jest fajny bo ma skrętne koła . Ciekawe jak cenki z cz-wie wózków czy czasem nie ma tak jak z paliwem w płocku .. mają rafinerie a drogo jak cholera . Zawsze możesz oblukać w sklepie i kupić z neta przywiozą do domku ja tak maclarena zamówiła i było wszystko ok , a i cenka była dobra.