Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-02, 23:14   #2503
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Hej mamuśki
Jaka fajna u nas dzisiaj pogoda, od rana śnieżek sypał, ale jakoś mroźniej nie było. Dawid jak leży na boczku i bawi się np grzechotką to podpiera się rączką, tzn opiera ciężar ciała na łokciu a wczoraj dostał na spróbowanie ogórka kiszonego domowej roboty, oczywiście bez skórki i bardzo mu smakował, nawet się krzywił, że kwaśny czy coś wyssał z niego cały sok i został tylko taki flaczek

dla Gabi i Danielka

Poiglot
Dawid też ma takie czerwone policzki i jakby szorstkie, byłam z tym u dermatologa i dał nam na to jakąś maść, ale gdzieś słyszałam, że czerwone policzki mogą też być przy wyrzynaniu się ząbków. A Bryanek jaki zawzięty i skupiony przy rozpakowywaniu i dla niego za stanie

Doris
ślicznie wyglądaliście i z całego serduszka życzę Ci dużo zdrówka a dla Kalusi I podobnie jak u Ciebie ten poprzedni rok był dla mnie jednym z najważniejszych i najbardziej udanych, bo najpierw nasz ślub, a potem na świecie pojawił się synek

Mell
na szczęście katarek już mu minął No niby te 2 kg to nic, ale jak ciężko je potem zgubić

Anulka

a kiedy wracasz do pracy i kto będzie się wtedy zajmowałam dziewczynkami?

Ursull
dla mojej synowej i dużo zdrówka dla niej, a i Dawidek przesyła swojej kochanej teściowej urodzinowego

Marika
Dawid czasami da sobie wyczyścić nosek, a czasami to wrzeszczy jakby go ze skóry obdzierali. A jak temp u Igorka?

Iwciag
dla Iwo, kiedy mój tak zacznie mówić Ja też uwielbiam zapach Hugo Bossa, ale Deep Red i lubię jeszcze Versus Ersace Red Jeans i Celebre z Avonu

Ciniusiowa
gratuluję kolejnych ząbków

Seona
jaki boski torcik nie martw się mój Dawid też prawie łysolec