2010-01-03, 00:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
Napisane przez madziares25
Dziewczyny,nie wiem czy mogę w tym watku zapytać,ale np.obrączki i suknie już wybrane macie?Pochwalcie się(pod waruniekm,że w tym wątku można)Buziaczki gorące i słodkie jak miód Kubusia Puchatka 
|
sukienke i obraczki mam na oku spodobaly nam sie jedne w kruku, ale poszlismy ponownie i juz ich nie bylo ehhh mam nadzieje, ze do przyszlych swiat sie pojawia bo my bysmy chcieli kupic jakos pod koniec roku juz (chodzi mi o obraczki bo sukienke to gdzies na poczatku przyszlego roku bede kupowac )
co do piosenki, to juz mamy piosenke z pieknej i bestii
Micia.. ejjj nie podoba mi sie ten poczatek roku juz kolejna sie rozstala 
co do nocowania u Tesciow spalismy oddzielnie awanture zrobila Piotrkowi, ze usypal u mnie w lozku, tzn u niego w pokoju masakra powiedziala, ze pod jej domem nie bedziemy razem spac, bo ona ma swoje zasady i tyle. gdzie indziej, gdzie ona nie widzi mozemy robic co chcemy,a le pod jej dachem nie ma mowy wiec dla swietego spokoju Piotrek poszedl do nich i z tekstem "zadowolona?" to tak za dobranoc ehhh no ale co tam, przynajmniej u mnie mozemy sie wysypiac razem tylko niech mi juz nie gada o wnukach, bo jej wypomne i powiem, ze przez sciane za bardzo wnuka nie da sie zrobic  
aa bylismy na desce powiem tak ale mnie du.psko boli Piotrek sie smial, ze wiecej razy upadlam niz zjechalam ale co tam spodobalo mi sie jutro tez pojdziemy poki snieg bedzie, bedziemy chodzic trzeba sie nauczyc jezdzic do przyszlego sezonu oczywiscie Piotrek smigal, mimo, ze mial pierwszy raz na nogach deske, to az mu zazdroscilam, ze tak ladnie jezdzi a ja jezdzac piszczalam i upadalam ale du.pcia juz wymasowana wiec jest lepiej pewnie jutro beda mega zakwasy ale co tam uparlam sie i sie naucze
|
|
|