Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Damsko-Męska Przyjaźń ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-02, 23:30   #90
malvin
Raczkowanie

Dot.: Damsko-Męska Przyjaźń ?

Cytat:
Napisane przez michaj Pokaż wiadomość
Witam drogie Panie i prosze was o pomoc
a wiec tak poznałem dziewczyne nic do niej nie czułem ona mówiła że jestem dla nie przyjacielem i tak dalej i tak dalej.No ale jak to bywa ja coś poczułem ale nigdy jej o tym w oczy nie powiedziałem.jak sie spotykaliśmy ona powtarzała to cały czas no i kiedyś na komunikatorze napisałem jej że ją kocham i takie tam.następnie nie widzieliśmy się jakiś czas ja miałem kilka dziewczyn teraz obecnie mam partnerkę i nie dawno odnowiliśmy kontakt to znaczy ja odnowiłem z nią kontakt i chciałbym jakoś częściej ją widzieć wyskoczyć nie raz z nią na herbate piwo czy nawet do kina. powiem od razu że jej nie kocham poprostu było to jakby zauroczenie albo poprostu wygodnictwo po co mam szukać dziewczyny jak mogę wziąć ją bo się znamy i wogóle.chciałbym żeby była dla mnie jak siostra ale nie wiem czy jak jej zaczne tak mówić albo gdzieś ją zaproszę to myślę że ona bedzie się troche głupio czuła dlatego czy jest szansa aby na nowo można było coś odbudować.
powiem tylko że ona do teraz powtarza że zawsze może na mnie liczyć i wogóle.
zależy mi no może nie na jakieś tam przyjażni ale chociarzby na dobrym kontakcie . jak to naprawić????

dodam jeszcze że mój związek praktycznie jest już przeszłością i ona o tym wie
z tego co wiem ona też jest sama
No to ją zaproś gdzieś i powiedz jak jest, co za problem? Koniecznie wyjaśnij że wcześniej to było zauroczenie tylko - no po prostu szczera rozmowa i wszystko się ułoży. Z własnego doświadczenia wiem że można odratować przyjaźń po takich, a nawet gorszych akcjach a potem relacje są nawet mocniejsza niż wcześniej.
malvin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując