Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-02, 23:33   #2284
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część IV

Cytat:
Napisane przez EdzikK Pokaż wiadomość
Witam Ślicznotki Po przeczytaniu waszych pozytywnych opinii o kosmetykach mineralnych postanowiłam do Was dołączyć w swoim uwielbieniu do minerałów :P ale jako że jestem początkująca chciałam spytać czy dobrze robię :P
Dopasowałm sobie podkład beige light medium, zakupiłam też korektor mint ( bo niestety moja cera to kratery i same niespodzianki z czym walczę) i zastanawiam się czy lepiej kupić sobie kaolin powder czy finishing dust... ten drugi miałami cera jest jakby ładnie rozjaśniona, a jakie są wasze odczucia? które z nich stosujecie. Aaa i czy do nakładanie pudru nie bedzie lepszy kabuki niż flat top?
Przepraszam, jeśi moje pytania są troszkę prymitywne i nie chciałabym spamować, ale mam bardzo ograniczony dostęp do internetu niestety...
Ja wole finishing dust, a co do pedzli to flat top daje lepsze krycie, a kabuki przyda sie nie tylko do podkladu, ale i do nalozenia primera i do wykonczeniowki. W zasadzie to obydwa warto miec, ale jak nie chcesz narazie wydawac za duzo pieniedzy, to ja chyba bym brala kabukiego
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora