Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 8 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 00:40   #546
shyla
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 8 :(

02.01.2010 najgorsy dzien mojego zycia. On ze mną zerwał a ja nie mogę sobie z tym poradzić.. Byliśmy razem 1,5 roku. Przez cały okres trwania związku ( z wyjątkiem ostatniego miesiąca) było pięknie, jak w bajce. Poprostu widziałam ze mnie kocha i że mu na mnie zależy. Cały czas mi to okazywał. Był dla mnie taki dobry, czuły, ZAWSZE moglam na niego liczyc. Przez ostatnie dni zrobił sie jakis dziwny. W ogóle trudno było sie z nim dogadac, ciągle na mnie krzyczal i nie chcial ze mna nigdzie chodzic. Nie poszedl ze mna nawet na sylwestra. Stwierdzil ze jest chory i sie bardzo zle czuje. To ja wtedy mu zaproponowalam ze pojade do niego i razem spedzimy tego sylwestra. A on na to ze nie ma ochoty na gosci i pewnie pojdzie wczesniej spac. Wedlug mnie to bylo ostre przegiecie, ale przymruzylam na to oko. Juz nie chcialam sie klocic. Dzis sie zobaczylismy i powiedzial ze juz wygaslo to co bylo kiedys, ze juz mnie nie kocha. Poprostu nie moglam w to uwierzyc i nadal nie wierze. Nigdy bym sie tego po nim nie spodziewala. Na koncu jeszcze bezczelnie dodal ze nie chce ze mna zrywac kontaktu i ma nadzieje ze czasem bedziemy sie spotykac. Kompletnie mnie tym załamal. I jeszcze oczywiscie powiedzial ze nigdy nie chcial mnie skrzywdzic.
Dziewczyny pomóżcie! Co ja mam robić? W ogóle sobie z tym nie radze. Cały czas chce mi sie płakać. ( jestem załamana
shyla jest offline Zgłoś do moderatora