Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 01:00   #567
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
u mnie też nikt sie nie zainteresował pierścionkiem.. po jakimś czasie.. chyba dopiero pod koniec grudnia bratowa nagle mnie złapała za rękę i ogladała cudo.. ale bez jakijś pozytywnej reakcji...

ale ważne ż epierścionrek ma mi sie podobać a nie innym...
U mnie wręcz patrzyli z niechęcią a jak mama wspomniała że z brylatami to ciotka miała taką minę, że
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
chyba tego, że jego dziecko czyli P. jest już dorosłe i chce zakładać swoją rodzinę a dla rodziców to takie wiecie traumatyczne
Moja mama była w siódmym niebie - zero traumy
Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,nie wiem czy mogę w tym watku zapytać,ale np.obrączki i suknie już wybrane macie?Pochwalcie się(pod waruniekm,że w tym wątku można)Buziaczki gorące i słodkie jak miód Kubusia Puchatka
Suknię konkretną nie A z obrączek mamy kilka (5 chyba) modeli wybranych i chyba będziemy z nich wybierać
Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
a ja bym chciała zapytac czy myślałyście już o piosence na pierwszy taniec, takiej tylko waszej zdradzicie?
myślałam ale nie wiem, chyba Tż będzie DLA MNIE wybierał
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

MiciaKicia ile lat ma Twój TZ? bo strasznie młodo wygląd-ja bym mu dałą 19 lat
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
22 skonczy w maju
Strasznie młodo wygląda
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

ROZSTALISMY SIE.

Pozniej napisze.
Współczuję. Ale może da się to jeszcze ratować Chociaż z tego co tu o nim pisałaś to nie wiem czy jest sens

-------------------------------

ja po zakupach mam nową kiecuszkę do mojej kolekcji i butki

a to mój kuferek który od teściów dostałam
dottta jest offline Zgłoś do moderatora