2010-01-03, 01:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
Napisane przez Mustique
u mnie też nikt sie nie zainteresował pierścionkiem..  po jakimś czasie.. chyba dopiero pod koniec grudnia bratowa nagle mnie złapała za rękę i ogladała cudo.. ale bez jakijś pozytywnej reakcji...
ale ważne ż epierścionrek ma mi sie podobać a nie innym... 
|
U mnie wręcz patrzyli z niechęcią a jak mama wspomniała że z brylatami to ciotka miała taką minę, że 
Cytat:
Napisane przez kaska87
chyba tego, że jego dziecko czyli P. jest już dorosłe i chce zakładać swoją rodzinę  a dla rodziców to takie wiecie traumatyczne  
|
Moja mama była w siódmym niebie - zero traumy 
Cytat:
Napisane przez madziares25
Dziewczyny,nie wiem czy mogę w tym watku zapytać,ale np.obrączki i suknie już wybrane macie?Pochwalcie się(pod waruniekm,że w tym wątku można)Buziaczki gorące i słodkie jak miód Kubusia Puchatka 
|
Suknię konkretną nie A z obrączek mamy kilka (5 chyba) modeli wybranych i chyba będziemy z nich wybierać 
Cytat:
Napisane przez mabi84
a ja bym chciała zapytac czy myślałyście już o piosence na pierwszy taniec, takiej tylko waszej zdradzicie?
|
myślałam ale nie wiem, chyba Tż będzie DLA MNIE wybierał 
Cytat:
Napisane przez kaska87
MiciaKicia ile lat ma Twój TZ? bo strasznie młodo wygląd-ja bym mu dałą 19 lat 
|
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia
22 skonczy w maju
|
Strasznie młodo wygląda 
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia
ROZSTALISMY SIE.
Pozniej napisze.
|
Współczuję. Ale może da się to jeszcze ratować Chociaż z tego co tu o nim pisałaś to nie wiem czy jest sens 
-------------------------------
ja po zakupach mam nową kiecuszkę do mojej kolekcji i butki 
a to mój kuferek który od teściów dostałam
|
|
|