Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymianka u Marudka ^^ co tylko dusza zapragnie ^^ S-XL
Bluzki, swetry itd
1. Atlantic - Biała koszulka na ramiączkach z różowymi serduszkami, przy dekolcie delikatna ?koroneczka?, stan db, rozmiar z metki L, ale według mnie to maxymalnie S/M, baaardzo rozciągliwa
2. Creeper - męska koszulka NOWA, rozmiar skejtowska L, chociaż na metce jest XL - wtedy będzie leżała normalnie. Może któraś chce dla brata lub faceta ^^
3 i 4. H&M Divided - tunika rozmiarek z metki 10, jak dla mnie to jest 38, stan bdb, rozcięcia na rękawach, spory dekolt, troczki w talii Malinowa_dziewczynka
5. H&M - biała koszulka na ramiączkach, rozmiar z metki 36, jak dla mnie to 38, stan db
6. C&A Clockhouse - brązowa, kopertowa, duży dekolt, rozmiar 36/38, stan bdb
7. Tally Weijl - żółciutka, duży dekolt, rozmiarek 36/38, stan db, delikatnie sprana
8. Bay - świecące, prześliczne bolerko, NOWE bez metek, rozmiar z bolerka 10, na moje oko to 38
9. New Yorker - Fishbone - Śliczny gorsecik bez usztywnień, cekinowy napis z przodu, rozmiar z metki S, ja nosiłam M i był dobry, raz założony, sporo kosztował , satyna Malinowa_dziewczynka
10. Kustom Kit - czarna klasyczna koszula, raz założona, jak nowa, rękawy 3/4, rozmiar z metki 42, wg. mnie 40
Edytowane przez marudek
Czas edycji: 2010-01-29 o 19:30
|