2010-01-03, 00:17
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
jesteście takie szybkie, nie nadążam! ale podziwiam 
w szczególności chcę wyróżnić urzekające opisy envious 
oraz Chocolaaate, którą okradam z dosłownie każdego! 
_________________________ _________________
chodzące spełnienie marzeń.
a to wszystko, to, co jest między nami.. to jakaś chora walka, dogryzanie sobie nawzajem i czekanie, kto pierwszy straci nerwy i odejdzie. nie chcę przegrać, bo nie chcę Cię stracić, ale nie mogę wiecznie się oszukiwać, że to kiedyś minie i zaczniemy żyć w związku, prawdziwym związku.
witam w świecie, gdzie normalność jest kompletnie nienormalna. witam w moim zwiariowanym świecie. 
i całkiem poważnie spytał "kogo mam zabić, żeby ona była moja?"
niech trwa to jak najdłużej, bo jesteś cudem w ludzkiej skórze 
'a ich oczy przez ten moment, bez żadnych romantycznych mrzonek, są dla siebie bardziej niż znajome.'
'nie wszystko co piękne, jest dobre, ale to, co dobre, jest zawsze piękne'
'każda miłość jest czymś najważniejszym i najświętszym. bo miłość to nie tort, który możemy podzielić na większe i mniejsze kawałki. miłość jednoczy. wszystko jest miłością. dlatego mogę powiedzieć bez lęku: nasz związek jest tym, co najpiękniejsze w mym życiu.' 
'- (...) powinieneś namalować swoje wizje Raju.
- zacznę od Ciebie.'
'i'm addicted to Your light' / jestem uzależniona od Twojego światła. 
codziennie zakochuję się w Tobie na nowo, codziennie mocniej. czy moc miłości ma jakieś granice? ; )
'wiesz czemu to przetrwa? ponieważ wciąż pierwszą rzeczą, którą chcę zrobić każdego ranka to zobaczyć Twoją twarz.'
jestem głupia. wystarczy mi jedna piękna chwila, bu oddać komuś cały swój świat. 
'zawsze pójdę tam gdzie Ty, moją drogę znaczą ślady Twoich stóp.'
'skoro nie można się cofnąć trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód.'
'cause nothin' lasts forever and we both know hearts can change and it's hard to hold a candle in the cold november rain' / bo nic nie trwa wiecznie, i obydwoje wiemy że serca mogą się zmieniać i trudno jest utrzymać świecę w zimnym listopadowym deszczu.
'są takie chwile, w których życie, z pozoru bez sensu, zdaje się mieć tysiąc sensów naraz' 
nie miałam okazji wcześniej, więc teraz życzę:
pomyślności w 2010. ;*
Marika, moja Mała Iskierko,
tak bardzo mi Ciebie brak.. [*]
|
|
|