2010-01-03, 02:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Te co pała na nie nocą działa" :D, cz. II
Cytat:
Napisane przez Lena_20
no cóż.. widać tyłek w stringach bardziej gorszy niż goły cyc.. a propo cyca,to pierwszy raz weszłam na wątek o operacjach plastycznych i tylko upewniłam się w tym ,że w życiu bym sobie nie powiększyła... chodzi mi o "efekt" wizualny 
|
No właśnie to napisałam, że dzięki nim nigdy się nie zdecyduje na powiększenie bo już wiem jak te sztuczne piersi wyglądają w realu bez obróbki- nie oszukujmy się nienaturalnie i obrzydliwie 
(moze mniejsze wyglądają ladnie, nie wiem)
Ja juz wole swoje
---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ----------
Cytat:
Napisane przez Cyska
ja wiem, ale zdzirowaty, Juz mi jedna wizażana strzelila "zdziwilam sie ze osoba Z TAKIM avatarem moze być sympatyczna"
A wsiowy jak tys mnie przyuważył, ja sobie takiego krzaka skombinowała i tak po cichu sie z nim przemieszczala. Coś mi wystawało?! Pewnie DUPA!
|
Nie, CYC! 
Tez Cię po tym avie kojarzylam na początku, ale teraz juz po nicku bo masz sympatyczny
---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------
A te od sztucznych cyckow mi powiedzialy, że ciekawe co sobie ludzie myslą o osobie z takim nickiem jak ja
Bo ja napisałam, że sobie nie myśle dobrze o kobietach umieszczających zdjęcia swoich cycków w miejscu dostępnym dla każdego
włosy, paznokcie i biust. 
Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...
Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem! 
|
|
|