Mój chłopak nie chce się zgodzic na seks
Witam.
Mam 17 lat, mój chłopak 19. Niedługo miną 2 lata odkąd jesteśmy razem. Jesteśmy naprawdę szczęśliwi i bardzo się kochamy. Męczy mnie tylko jedno. Mój chłopak nie chce się zgodzic na seks. Wszystko inne mamy już za sobą z wyjątkiem klasycznego seksu. Mówi, że boi się wpadki i chce, żebym poszła do ginekologa po tabletki anty. Od koleżanek wiem, że mając 17 lat nie dostanę tabletek od lekarza bez zgody rodzica /a może jednak? jeśli można, to proszę- piszcie/. Oczywiście rozumiem to, że jest odpowiedzialny za nas oboje, ale chodzi o to, że już raz byliśmy bardzo, bardzo blisko, ale on przerwał. Ja jestem gotowa na to w stu procentach. Rozmawiałam z nim o tym wiele razy, pytałam, czy coś ze mną jest nie tak, że nie chce, a on twierdzi, że chodzi tylko o bezpieczeństwo. Nie potrafię przetłumaczyc mu, że prezerwatywa też jest dobrym środkiem antykoncepcji, z tabletkami można tak samo wpaśc. Nie wiem co zrobic, bo naprawdę zależy mi na tym. Nie tyle na przyjemności co na zbliżeniu się do siebie. Przyznam, że nieraz namawiałam go do tego, ale ile można się prosic. Przykre jest to, bo niby zawsze mężczyzna wychodzi z inicjatywą, a on zachowuje się jakbym go nie pociągała. Powiedziałam mu nawet, że skoro on tego nie chce to powinniśmy w ogóle zrezygnowac z jakich kolwiek pieszczot itd /chciałam się trochę odgryśc i pokazac, jak to jest/. Proszę, pomóżcie mi! Może spotkaliście się już z podobną sytuacją i wiecie co robic? Pozdrawiam.
Edytowane przez emam17
Czas edycji: 2010-01-03 o 03:31
|