Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój chłopak nie chce się zgodzic na seks
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 04:30   #4
Bartolomea
Raczkowanie

Dot.: Mój chłopak nie chce się zgodzic na seks

Cytat:
Napisane przez emam17 Pokaż wiadomość
Mówi, że boi się wpadki i chce, żebym poszła do ginekologa po tabletki anty. Od koleżanek wiem, że mając 17 lat nie dostanę tabletek od lekarza bez zgody rodzica /a może jednak? jeśli można, to proszę- piszcie/. Oczywiście rozumiem to, że jest odpowiedzialny za nas oboje, ale chodzi o to, że już raz byliśmy bardzo, bardzo blisko, ale on przerwał. Ja jestem gotowa na to w stu procentach. Rozmawiałam z nim o tym wiele razy, pytałam, czy coś ze mną jest nie tak, że nie chce, a on twierdzi, że chodzi tylko o bezpieczeństwo. Nie potrafię przetłumaczyc mu, że prezerwatywa też jest dobrym środkiem antykoncepcji, z tabletkami można tak samo wpaśc.
Ja radzę zainwestowac w spiralę (kobiety, które nie rodziły tez mogą), sama mam od roku i jestem zadowolona. Kosz wynosi ok 250zł o ile sie nie mylę i masz ją przez 5lat. Masz 17lat wiec możesz mieć problem bo nie każdy ginekolog podejmie się założenia spirali nieletniej, (mój ginekolog chwalił się że zakładał kilka razy nieletnim). Naprawdę polecam. Jeśli chodzi o tabletki to są niewygode bo trzeba pilnować i ja tyłam po Cilescie.
Z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czekaPaulo Coelho
Bartolomea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując