Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Hejka dziewczynki 
Wszystkiego dobrego w NOWYM 2010 Roku,przedewszystkim duuuzo zdrowka dla Was i malenstw oraz spelnienia najskrytszych marzen !!!!
Agusia brzusio przesliczny,a i rozmiarek juz jaki piekny Cuuuudo 
Pepus kochaniutka jestem jeszcze w Niemczech...nie martw sie slonko nawet jak nie bede miala neta to i tak znajdziemy sposob na kontakt ze soba 
Bede Was tu odwiedzac!!!!
Alexa noo niezle zaczal sie Wam nowy rok ehh Hmm nie powiem nic nowego : dobrze ze z Twoim Tz wszystko dobrze,fakt ze autka drogie strasznie,no i jakby nie bylo wieczna skarbonka Cos wymyslicie napewno i bedzie jakies nowe autko 
Jak ktoras z dziewczynek chce mnie miec w znajomych na nk to ja bardzo chetnie wymienie sie danymi ale na PW Zapraszam 
U mnie juz ciut lepiej,jeszcze czasem robi mi sie niedobrze,kreci sie w glowie i boli ale juz lepiej niz wczesniej...bo teraz tylko od czasu do czasu...
Na Sylwestra mialam niespodziewanych gosci,
bo dopiero dzien wczesniej dowiedzialam sie ze wpadnie moja siostrzyczka i bylo swietnie,pojechali dopiero wczoraj wieczorem ahh juz dawno nie spedzilam tylu dni z siostra 
Milutkiego dzionka kochaniutkie