Dot.: Czy są obecne styczniowe Panny Młode??
hej.
poprawiny trwały do dzis he he. Ogolnie w blogosławionej Jadwidze zartuje ze ksiadz zrobił nam prezent iluminacje czyli podswietlany kosciol z czego sie ciesze. Ja wybrałam 4 krzesła od Jadwigi koscioła nie wolno niczym stroic. Wstałam o godz 7. rano patrze snieg zaspy dzwoni pan z pks ze na masłow nie dojedzie !!! ale w koncu pojechali samochodem testowym i było ok. Jestem u fryzjerki dzwoni Pani ze kwiatki nie dojechały ja w szoku. no ale na szczescie o 13 juz byly . Malowała mnie czarna kawa polecam polecam polecam!!!!!jeszcze mam zamiar skorzystac z jej usług na plener. Dzis wkleje pare zdjec od znajomych po plenerze dam od fotografa. Błgosławieństwo było wzruszajace . Do slubu miałam jeepa i dobrze bo zaspy były niezłe. W kosciele zapomnielismy obraczek . Mama sie wracała do domu. W kosciele byłam najbardziej zestresowana. Spiewaczka z forum. Zimne ognie wypaliły. Nikt nie rzucał nic pod kosciołem ustaliłam ze wszyscy Panowie ustawia sie w dwa rzedy i zapala zimne ognie pieknie to wygladało jak wyszlismy z koscioła. A na dodatek nad gimnazjum nr 7 poleciały fajerwerki wyszło jakby dla nas. blad ksiadz przejezyczył ze zyczenia na sali ludzie sie zestresowali tylko ze slubu i bli sie podejsc troche głupio wyszło przez to. Na sali na wejscie strzelili z tub konfetii. mielismy z bajerów ksiege gosci, spiewniki, TU PRAGNE POCHWALIC DJ MARIO _ MARIUSZ NAWROT. Ekstra UWZGLEDNIŁ NASZE SPIEWNIKI LUDZIE SPIEWALI BIESIADNE> WSZYSCY BYLI ZAcHWYCENI łacznie z mym ojcem ktory nie chciał dj. Ekstra\facet spełniał wszystkie nasze zyczenia. My zrobilismy prezenty dla rodzicw i naszych rodzicow chrzestnych i swiadkow i tanczylismy w kolku wszyscy razem. na sali dokupilismy kurtyne swietla gwiazki pokrowce dla panstwa młodych i swiadkow. o 12. były zyczenia i szampan a potem pokaz fajerwerkow. Tylko balon strzelajacy nie wystrzelił. Ogolnie mysle ze było oki. tirt z sołtykow w kształcie łabedzi plecam. Wkleje bukiety torta.
|