Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 11:53   #1166
KaasiaaK
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

hej żbiki

powróciłam wczoraj do świata żywych, znaczy się od dziadków ale chyba Was nie dam rady nadrobić, tylko przejrzę o czym spamowałyście... :P

biorę się ostro za poszukiwanie sukienki na studniówkę co by się z ręką w nocniku nie obudzić chociaż powiem Wam, że nie chce mi się iść ;]]] no i chyba jednak sama pójdę.. zrobię jeszcze przegląd sytuacji w klasie, bo wiem, że dwie koleżanki na bank idą same, także nie byłabym jedyna ;P coraz bardziej niż kupno sukienki przeraża mnie kupno butów ;( wszystko szpile po 10cm lub więcej albo poobszywane różnymi gadżecikami ;]]] nosz na niektóre się patrzeć nie da.. pójdę w balerinkach i będzie o!

co tam jeszcze...
z koleżanką tak sobie postanowiłyśmy, że pie******y chłopów z 2009r i szukamy nowych, bo tamci nam tylko humor psują, a ten rok ma być fajny ;P
no i ja stwierdziłam, że wreszcie się za naukę do matury wezmę chyba najwyższy czas z dnia na dzień coraz bardziej chcę ten Kraków i coraz mniej mi zależy na farmacji, bo uroiłam sobie to dziennikarstwo skończę w Tesco i będzie

aaaa i bym zapomniała pierniczki z przepisu Karoliny wyszły pyszne! danke za przepis rzeczywiście miękkie od razu i w smaku pyyysznee nie chciało mi się ich jakoś szczególnie ozdabiać, kupiłam tylko czarno-białą polewę ;P
a na Nowy Rok zrobiłam szyszki z ryżu preparowanego też dobree

no to narazie ode mnie tyle trza się wreszcie ubrać i za coś wziąć... ;] może przejdę się gdzieś dzisiaj po sklepach.. ;]

miłego dnia