2010-01-03, 13:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO
Dzień dobry mamuśki w ten piękny dzień 
Jak samopoczucie? Mam nadzieję, że dobrze i że u was równie piękna pogoda jak u nas 
Lenka, a dlaczego nie powiedzieliście od razu rodzicom? Nie chcecie zapeszać?
Aga2111, no to rzeczywiście dziwna sytuacja. Jak to chce mieć z tobą dziecko, ale nie teraz?! No teraz to dziecko już jest, więc trzeba się przestawić i zachować jak dorosły facet, a nie jak podlotek. A ty kochana staraj się jak najmniej denerwować, to musi się ułożyć. A najważniejsza jest teraz dzidzia 
Mpik, no ja mam ten sam termin co ty i powinnam iść za tydzień dopiero, a muszę już we wtorek. Niczego nie zobaczę i będe miała 2 tygodnie niepewności 
Mariolcia, opis domku brzmi cudnie Na pewno będzie wam tam wygodnie z maleństwem.
A ja mam stresa przed wtorkową wizytą Wiem, że nic nie zobaczę jeszcze, ale tak strasznie chce usłyszeć, że wszystko w porządku. No i do pracy nie chce mi się iść. Dziś całą noc miałam jakieś koszmary związane z pracą. Ale sobie ciągle mówię, ze to 2 tygodnie i potem zajmę się tylko przygotowaniem do powitania maluszka.
A my z mężem dla śmiechu siedzimy własnie na imionach dziecięcych. Z niektórych normalnie płaczę ze śmiechu
|
|
|