Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 13:04   #657
madziares25
Zadomowienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Oglądałam te obrączki z tej firmy Breuning wow.Ceny są koszmarne...
Wiadomo każdy ma to,na co go stać,ale 7000 zł za obrączki z łączonego złota białego i żółtego to troszkę za wiele,gdyby mnie było stać(ae niestety)to kupiłabym z platyny,w tej cenie można już dostać,ale wiadomo platyna to już nie złoto.
W naszej mieścince Włocławku,zbyt wielu jubilerów nie ma,jeden Apart,dwa Yes,Kruka nie ma,2 Elizy i coś około 7-8 mniejszych jubilerów,więc poszaleć nie można...Ale mimi wszystko można wybrać i po wielu wątpliwościach myślę,że nasz wybór już jest bardziej skonkretyzowany i mają być z żółtego złota,na 4-5 mm,błyszczące,bez wzroków,soczewkowane od wewnątrz (ale niekoniecznie)lekko półokrągłe lub trapezowate,wszystko zależy co mojemy TŻ bardziej się spodoba,ale on i tak zda się na mój gust,więc no problem.myślę ,że w 1500 zł się zmieścimy i stanie na Yes,bo tylko tam widziałam soczewkowane,bo chyba,że nam nasz jubiler zrobi takie,bo mam troszkę swojego złota...
A sukienka?hmmm,oglądałąm wiele,nawet niedawno przymierzyłam jedną dwu cześciową z gorsetem i na dużym kole(taką jedną z najbardziej strojnych)jenyyy,jak ja się głupio czułam w niej,stać to stać,ale jak się troszkę pogibałam przed lustrem to stwierdziłam,że niedobrze się w takiej czuję...ale jeszcze mnóstwo czasu jest...także spokojnie.Gdzieś koło wakacji zacznę na spokojnie swoje buszowanko,oczywiście przy Waszej pomocy dziewczyny
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora